Interiors Design Adina Stama - Amenajare interioara

Despre noi

 Decor pentru emisiunea"NEATZA cu RAZVAN & DANI"de la postul TV ANTENA 1

Echipa de productie a emisiunii a dorit o "repigmentare" a platoului ramas cam golas dupa rasfatul Craciunului. Pentru a ne incadra in conditiile de buget si termen convenite am ales o tehnica utilizata in industria de targuri si expozitii - decuparea cu laser.

Multumesc doamnei si domnului Vitu, de la ANITA's LETTERS pentru amabilitate si promptitudine. Cu sprijinul dumnealor si al prietenei Claudia Trandafirescu, in doar sapte zile am reusit sa parcurg drumul de la schite la produsele finite, asamblate si pictate manual.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ DESIGN INTERIORpentru VILA P+Et+M intr-unansamblu rezidential bucurestean

Fiecare dintre noi vrea sa fie recunoscut ca o individualitate cu talente, valori si abilitati speciale. Aceste atribute se reflecta, deseori, in modul in care ne imbracam, reactionam, in prietenii pe care ii avem si, DA, in felul in care ne decoram casa.

Pentru mine, crearea unui design interior incepe cu dialogul ce ne permite conturarea celor mai potrivite idei prin care solutiile de design ca valoare estetica sa fie, in egala masura, o expresie a personalitatii dumneavoastra.

Casa dumneavoastra trebuie sa devina CAMINUL unde sa doriti sa va reintoarceti cu placere la sfarsitul fiecarei zile. Sa fie oaza dumneavoastra de liniste si sa fiti inconjurati nu numai de niste frumoase piese de mobilier, ci si de obiecte decorative care sa va bucure sufletul.

Va prezint un proiect unde comunicarea excelenta a permis o balanta armonioasa intre experienta mea si viziunea, stilul si personalitatea clientului. Nu este satisfactie mai mare decat sa vezi, la final, bucurie si zambet pe fata clientului tau. Sa stii ca ai reusit sa faci exact ceea ce si-a dorit sa aiba. In opinia mea, aceasta este masura unui design interior de succes. :-)

PARTER: Bucatarie / Zona Dining / Living

O solutie originala de separare a bucatariei de holul de intrare:glass wand decorat cu o grafica moderna aplicata astfel incat sa simuleze un vitraliu.

Trecerea din bucatarie spre zona Dining / Living este marcata prin pictura murala aplicata pe intreaga latime a zidului de rezistenta.

Zona Dining cuprinde o garnitura servanta/vitrina/masa cu 6 scaune. Ca si bucataria, este o marca premium italiana, finisajele si cotele au fost stabilite prin comanda la Casa Magica Design din Bucuresti. Dupa aprox. 45 zile, toate piesele au ajuns in Romania si o echipa de specialisti ai firmei a asigurat montajul. Zona este subtil delimitata si prin zugraveala peretelui intr-un ton de vanilie care face buna echipa cu ocrul dominant in living.

 

In Zona Living este amplasat un stand media-wall cu podium si o masuta asortata care tine in decupaj un suport de cristal pentru reviste. Axa finisajelor wenge da un contrast elegant cu tonurile de crem/ caramiziu prezente in covor si in "flancurile" ocupate de o canapea confortabila si doua fotolii cult acoperite cu piele naturala

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0722859308
Soseaua Pantelimon, Nr.336, Sector 3, Bucuresti
Distribuie