Activ Dent-clinica stomatologica - Bucuresti

Inhalosedare.Tratament stomatologic fara durere

Tehnica de inhaloseare cu protoxid de azot (sedare constienta)

Sedarea constienta prin tehnica de inhaloseare este un tratament pe care il administreaza medicul pacientului pentru a se simti mai bine si relaxat. Administrand pacientului un amestec de oxigen si proxid de azot medicul stomatolog reuseste sa anuleze complet starea de ANXIETATE si FRICA pe care le acuza pacientii care se tem de tratamentul stomatologic.

Folosirea acestei tehnici de sedare constienta este utila in primul rand pacientilor, dar si medicului, acesta din urma reusind coopereze mult mai bine cu pacientii (copii sau adulti), obtinand astfel rezultate mult mai bune ale tratamentului stomatologic, intr-un timp optim.

Rezultatele sunt remarcabile, pacientii depasind starea de teama fata de orice procedura stomatologica, reusind astfel sa isi finalizeze cu succes tratamentele agreate cu medicul stomatolog. Pacienti care au dezvoltat adevarate fobii fata de cabinetul stomatologic au reusit prin folosirea sedarii constiente prin inhalosedare sa depaseasca blocajele care i-au tinut departe de medicul stomatolog perioade indelungate de timp.

Folosirea tehnicii de inhalosedare prin administrarea amestecului de protoxid de azot si oxigen la copii reprezinta de asemenea un succes in depasirea starii de teama a acestora fata de cabinetul stomatolog, si in acelasi timp ofara premisele dezvoltarii unei atitudini prietenoase a copilului fata de medicul pedodont pe termen lung. Copiii se ridica de pe scaunul stomatologic cu zambetul pe buze, fara traume si dureri, dobandind astfel cel mai important ingredient pentru construirea unei relatii cu medicul specialist in tratamente pentru copii  (medicul pedodont) pentru intreg parcursul vietii, si anume increderea.

Parintii reusesc astfel sa revina cu copilul la cabinetul stomatologic pentru efectuarea controalor periodice sau pentru tratarea problemelor dentare fara efort, fiind privita de copil asemenea unei vizite la locul de joaca.

 

Tehnica de inhalosedare este un tratament fara riscuri, efectele inhalarii amestecului de gaz disparand in cateva minute de la incetarea administrarii acestuia. Inhalosedarea cu protoxid de azot  nu inlocuieste anestezia locala, ci precede acesteia, permitand medicului sa efectueze procedurile terapeutice fara durere, intr-o stare de relaxare si fara anxietate.

Clinica Activ Dent foloseste cel mai performat sistem de inhalosedare in realizarea tratamentelor stomatologice fara durere, atat pentru pacientii copii, cat si pentru adulti.

Galerie foto
  • ...