ActeFirmaSector6.ro - Infiintari firma in Sectorul 6

Mentiuni Registrul Comertului sector 6

Servicii profesioniste pentru persoane juridice

Aveti nevoie de mentiuni la Registrul Comertului pentru compania dumneavoastra? Suntem o firma specializata in oferirea de servicii diverse pentru orice tip de entitate precum SRL, PFA, SA, IF etc. Aceste mentiuni sunt necesare atunci cand apar diferite modificari precum schimbarea sediului social, extinderea obiectului de activitatea sau numirea administratorului si trebuie depuse cereri pentru mentiuni la ONRC.

Apelati la serviciile noastre de mentiuni la Registrul Comertului in orice zona din sectorul 6 va desfasurati activitatea!

De ce sa apelati la noi pentru a depune o cerere pentru mentiuni la ONRC in sectorul 6

Atunci cand aveti deja infiintata o companie de tip SRL, SA sau orice alta entitate este posibil ca pe parcursul timpului sa aveti nevoie de diferite modificari in documentele oficiale. Pentru a face acest lucru, este necesar sa depuneti o cerere pentru mentiuni la ONRC. Acest lucru poate fi rezolvat destul de simplu si usor de catre compania noastra care pastreaza o buna relatie cu aceasta institutie a statului.

Ne ocupam de tot ce inseamna documentatia ce trebuie depusa, iar printre motivele pentru care sa apelati la noi pentru astfel de servicii sunt urmatoarele:

  Mentinem o buna legatura cu ONRC si depunem mentiuni in numele clientilor nostri Oferim servicii de mentiuni la Registrul Comertului, infiintare firma si conceperea de alte acte necesare pentru orice firma din sectorul 6Ne ocupam cu orice tip de mentiune la Registrul Comertului incepand de la actualizare date de identificare, numire administrator si pana la schimbare sediu social si prelungire data de functionareDispunem de o experienta de peste 14 ani de activitate pentru servicii pentru orice tip de companieRezolvam in timp util orice dosar necesar pentru infiintarea firmei sau pentru mentiuni la Registrul ComertuluiOferim consultanta specializata in ceea ce priveste orice mentiune necesara a fi depusa la Registrul Comertului in sectorul 6

Galerie foto
  • ...