ActeFirmaSector6.ro - Infiintari firma in Sectorul 6

Evidenta contabila sector 6

Servicii financiar-contabile profesionale pentru companii

Venim in intampinarea clientilor nostri cu servicii complete din sfera financiara si oferim evidenta contabila in sector 6. Astfel, toti cei interesati, intreprinzatori, administratori de firma sau contabili vor putea beneficia de suportul profesional al echipei noastre. 

Aceasta este formata din personal specializat in evidenta contabila si consultanti fiscali cu experienta in domeniu.

De ce sa apelati la noi pentru evidenta contabila in sector 6

Conceptul nostru de business se bazeaza pe ideea de a oferi servicii complete. Astfel, pe langa acele cazuri din sfera juridica putem prelua si colaborari din sfera financiar-contabila. Ce ne recomanda ca parteneri de incredere pentru evidenta contabila in sector 6:

  Acoperim toata gama de lucrari necesare in domeniu financiar-contabil si ne poti contacta pentru servicii generale, speciale sau extra. Cunoastem perfect importanta evidentei contabile pentru o unitate economica, iar profesionalimul si calitatea serviciilor oferite sunt primordiale pentru noi. Recunoasterea specialistilor de catre CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania) este o dovada a competentei profesionale de care au dat dovada. Asiguram serviciul de preluare a documentelor necesare pentru evidenta contabila in sector 6. Serviciile de evidenta contabila pentru sector 6 pe care le oferim ofera garantia competentei profesionale, a calitatii si, totodata, a eticii si moralitatii. Expertii nostri isi conduc intreaga activitatea in conformitate cu Codul Etic National al Profesionistilor Contabili. Contabilii autorizati si expertii contabili care se ocupa de evidenta contabila SRL, PFA sau ONG au in spate o pregatire intensa si au absolvit toate testele si examenele necesare. Serviciile noastre sunt periodic supuse auditului de calitate a Corpului Expertilor si Contabililor Autorizati din Romania. Astfel ne asiguram ca sunt respectate toate standardele de calitate impuse de Federatia Internationala a Contabilior si Comisa Europeana. Personalul pe care ne bazam activitatea participa continuu la cursuri, intruniri si seminarii in domeniul financiar-contabil si este la curent cu toate modificarile legislative. Practicam preturi si tarife oneste si transparente pentru toti clientii nostri.Aveti nevoie de servicii de evidenta contabila in sectorul 6?Contactati-ne daca aveti nevoie de ajutor pentru firma dumneavoastra in sectorul 6: 0733 054 634  Trimiteti un emailEvidenta contabila – definitie

Inregistrarea regulata a datelor si informatiilor care reflecta patrimoniul, tranzactiile si rezultatele obtinute de catre o firma se numeste evidenta contabila. Aceasta este necesara pentru a tine evidenta relatiilor dintre asociati sau cu actionarii, dar si cu furnizorii, bancile sau clientii. De asemenea, evidenta contabila a unei firme permite organelor fiscale sa verifice corectitudinea activitatii acesteia.

In ceea ce priveste evidenta contabila se disting trei aspecte diferite: cel juridic, cel economic si cel financiar. 

Expertii cu care colaboram au pregatirea necesara pentru a se putea prelua cu succes  evidenta contabila in Bucuresti pentru PFA-uri, SRL-uri, ONG-uri sau Asociatii de Proprietari!

 Evidenta contabila primara sector 6

Oferim servicii de evidenta contabila primara pentru sector 6 si, totodata, ne ocupam e preluarea actelor. Astfel, cei interesati pot apela la noi pentru organizarea si tinerea contabilitatii dupa normele legale in vigoare, operarea documentelor primare sau evidenta analitica si sintetica a furnizorilor si clientilor.

 Evidenta contabila a unei firme in sector 6

Pe langa toate lucrurile deja mentionate, evidenta contabila a unei firme in sector 6 poate implica si alte operatii de care ne putem ocupa:

  • Intocmirea fiselor fiscale;
  • Intocmirea si inregistrarea declaratiilor cu obligatiide plata la bugetul pentru somaj daca firma beneficiaza de subventii speciale pentru salariati;
  • Instruirea personalului in utilizarea corespunzatoare a ordinelor de plata, CEC-urilor sau biletelor la ordin;
  • Informarea periodica a managerilor sau administratorilor in legatura cu situatia economico-financiara a firmei.

Importanta evidentei contabile pentru o unitate economica

Evidenta contabila este primul pas necesar pentru evidenta financiara. Aceasta consta in inregistrarea operatiilor care descriu activitatea unei unitati economice, totul fiind bazat pe documente precum facturile sau chitantele emise.

Evidenta contabila a unei firme se bazeaza pe documentarea inregistrarilor si a actelor emise la fiecare eveniment sau tranzactie si folosirea etalonului valorii. Toti cei care au o firma cunosc importanta evidentei contabile pentru o unitate economica. Aceasta incepe cu strangerea, prelucrarea si inregistrarea sistematica a datelor in conturi pe baza inregistrarilor in dubla partida. 

De asemenea, permite calcularea costurilor de productie si de livrare, inventarierea patrimoniului, verificarea corectitudinii inregistrarilor si concordanta cu situatia reala prin balante de verificare, generarea bilantului contabil si a contului de profit si pierdere, conceperea bugetelor de venituri si cheltuieli si multe altele.

Pe langa faptul ca trebuie sa fi realizata corect si in deplina concordanta cu situatia reala, evidenta contabila a unei firme reflecta imaginea publica si situatia economica si financiara a acesteia.

 Cine beneficiaza de evidenta contabila sector 6

Evidenta contabila in sector 6 este extrem de utila managerilor, directorilor sau administratorilor care au nevoie de informatii financiar-contabile clare pentru a lua cele mai bune decizii.

De asemenea, aceasta va fi de ajutor pentru a furniza rapoarte si situatii necesare finantatorilor, creditorilor sau partenerilor comerciali.

Galerie foto
  • ...