ActeFirmaSector6.ro - Infiintari firma in Sectorul 6

Gazduire sediu firma sector 6

Servicii profesioniste pentru orice tip de companie

Orice companie care functioneaza pe teritoriul Romaniei are nevoie de un sediu pentru a putea sa iti desfasoare activitatea. In afara de posibilitatea alegerii unui loc fizic pentru activitate, acestea trebuie sa dispuna si de un sediu social, o adresa unde sa poata primi documente oficiale si diferite notificari.

Daca nu dispuneti de posibilitatea unui spatiu in acest sens, puteti sa apelati la servicii de gazduire sediu firma, oriunde in sectorul 6.

Acest serviciu este destinat tuturor companiilor indiferent de forma sa, fie ca este vorba despre SRL sau PFA si vine in ajutorul antreprenorilor care nu au cum sa dispuna de un sediu social pentru firma lor. Aflati mai multe despre modul in care va putem ajuta pentru gazduirea sediului social al firmei voastre in sectorul 6 si ce inseamna mai exact acest lucru.

Motivele pentru care sa apelati la noi pentru servicii de gazduire sediu firma in sector 6

Suntem o companie specializata in servicii de consultanta juridica, comerciala, fiscala sau financiara cu ajutorul colegilor nostri cu experienta si pregatire profesionala. Astfel, daca sunteti la inceput de drum cu firma voastra sau aveti deja o companie si aveti nevoie de diferite servicii externalizate, avem solutiile ideale. Gazduirea sediului firmei in sectorul 6 este unul dintre serviciile pe care le realizam indiferent de tipul companiei.

  Colaboram doar cu experti care ofera profesionalism si calitate in toate serviciile puse la dispozitie  Avem o experienta de peste 14 ani de activitate cu numeroase firme, atat in sectorul 6, cat si in alte zone din Bucuresti  Rezolvam intr-un timp cat mai rapid toate dosarele ce tin de gazduirea sediului firmei in sectorul 6 Asiguram consultanta pe toata perioada colaborarii cu compania noastra pentru orice fel de serviciu in sectorul 6Tinem cont de legislatia in vigoare pentru a realiza cu succes contracte de gazduire sediu firma in sector 6, mai exact Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale care prevede necesitatea unui gazduiri de sediu firma, dar si Legea 51/ 1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat ce prevede posibilitatea de a gazdui un sediu social la un avocatTipuri de gazduire sediu firma pe care vi le putem oferi in sector 6

Indiferent de tipul companiei pe care doriti sa o infiintati, oferim servicii de gazduire sediu firma in sectorul 6 cu profesionalism legat de tot ce tine de:

Gazduire sediu firma SRL

Orice firma SRL trebuie sa dispuna de un sediu social, chiar daca la aceasta adresa nu se vor desfasura propriu-zis activitatile economice. Prin intermediul gazduirii sediului firmei SRL veti dispune de un spatiu necesar pentru documentatia legala unde veti primi instiintari sau veti putea organiza sedinte si intalniri de afaceri.

Gazduire sediu social PFA

Cele mai folosite forme pentru a desfasura legal o activitate pe cont propriu sunt PFA-urile. Infiintarea unui PFA este mai usoara, deoarece costurile sunt mai reduse, insa tot este necesara stabilirea unui sediu social pentru PFA. Oferim servicii in acest sens in sectorul 6 si te ajutam sa ai un loc oficial pentru afacerea ta.

Gazduire sediu ONG

Un ONG, o organizatie non-guvernamentala, are nevoie, de asemenea, de un spatiu trecut in actele infiintarii si pentru a primi corespundenta necesara. Prin lege, aceste tipuri de organizatii sunt persoane juridice ce desfasoara activitati in interes general sau a unei colectivitati. 

Galerie foto
  • ...