Academia de Arte Horia Brenciu - Scoala de muzica, Bucuresti

Productie muzicala

Modul A
  
În cadrul modulului A, se vor prezenta si înradacina notiunile de baza ale programului în care se face productia muzicala. Se explica termeni, se prezinta diferite strategii de creatie si se încep instrumentale/piese împreuna cu cei mici.

La sfârsitul modulului A, elevii vor sti sa faca un proiect (Instrumental/piesa).
Modul B
 
Modulul B este mai mult despre aprofundarea notiunilor din modulul A, se intra mai mult în detaliile pieselor. Se învata constructia unui mixaj cât mai curat, se explica subprogramele cu care ‘’slefuim’’ piesele. Astfel, studentii vor întelege ce face un compresor, un preamplificator sau un saturator, care si în ce context se foloseste.

La sfârsitul modulului B, cursantii vor avea învatate toate uneltele pentru a avea o piesa finala, mixata si masterizata.
 
Modul C
 
În cadrul modulului C se va face foarte multa practica, organizata în echipe sau individual , în functie de numarul de cursanti înscrisi. Astfel, în cadrul modulului C, cursantii vor crea piese împreuna cu songwriterii si instrumentistii pusi la dispozitie de catre scoala si automat vor deveni autori si membri UCMR-ADA.
Fiecare modul are 8 cursuri a câte 2 ore saptamânal.
Cursantii trebuie sa aiba laptop.
Se poate face doar un modul superior numai dupa o evaluare. Nu este obligatoriu sa faci modulul A ca sa te poti înscrie pentru modulul B, dar pentru a te înscrie la acesta din urma este nevoie de un test.
Cursurile se vor tine cu dl. Vlad Popescu, cu songwriterii si producatorii sai, coordonatorul cursului intentionând sa aduca, din când in când, câte un invitat special la curs.

Galerie foto
  • ...