Academia de Arte Horia Brenciu - Scoala de muzica, Bucuresti

Evaluare aptitudini vocale

La ACADEMIA DE ARTE HORIA BRENCIU credem cu tarie ca talentul exista în fiecare dintre noi. De multe ori însa, la capitolul artistic, drumul pe care ni-l alegem poate fi nepotrivit pentru abilitatile pe care le avem.

Copilul tau cânta prin casa, pe la serbarile scolare si nu esti convins ca poate sa faca din asta mai mult decât un hobby?
Copilul tau face canto, însa nu stii exact unde se situeaza si cât a avansat vocal?
Esti adult, ai multe întrebari despre vocea ta si vrei sa stii daca merita sa începi o noua cariera în domeniul muzical?
La ACADEMIA DE ARTE HORIA BRENCIU, am ales sa ne implicam în procesul de descoperire a talentului, transformând un proces de multe ori greoi într-o sesiune de evaluare cu oameni profesionisti care stiu sa observe rapid punctul în care se afla un artist, îndrumându-l catre urmatorul nivel al parcursului sau artistic.
 
Sesiunile de evaluare vor fi conduse de Horia Brenciu. Fiecare subiect va primi atât evaluarea vocii, cât si pareri avizate despre studiile pe care ar trebui sa le urmeze si nu în ultimul rând, sfaturi obiective pentru ca vocea sa poata fi îmbunatatita.

Sesiunile de evaluare se vor desfasura chiar în cadrul Academiei. Programarile se pot face completând formularul de la Sectiunea Înscrieri, în care sa fie mentionat ca se doreste Evaluare.

Galerie foto
  • ...