Taramul Magic Voi Reusi - After School sector 2

Ce oferim

Ai o multime de motive sa-ti înscrii copilul la Aftershcool Tarâmul Magic Voi Reusi:

1. vom incerca zilnic sa il eliminam pe “Nu Pot” pana cand personajele “Voi Reusi”, “Voi Incerca” isi vor face aparitia in viata de zi cu zi a elevilor nostri.

2. Sprijinim copilul sa devina autonom in procesul de invatare, ceea ce inseamna ca el va invata sa fie disciplinat si independent, sa isi creeze un program de lucru si sa fie perseverent.

3. grupele sunt mici, deci profesorul poate lega o relatie personala cu copiii si poate încuraja ambitia de afirmare  a fiecaruia.

4. profesorii nostri stiu sa coboare de la catedra pâna la nivelul pustilor, constienti în fiecare clipa ca lucreaza cu copii si capabili sa reinventeze metodele de predare în acord cu principiul pedagogiei care spune ca “un copil nu e niciodata de vina, adultul trebuie întotdeauna sa gaseasca solutia potrivita”

Copiii claselor 0 –IV sunt bineveniti de luni pâna vineri, între orele 11:00 si 18:30, timp in care ei se joaca si învata sub supraveghere specializata. Cursurile se tin în incinta Club Miramar, in patru sali cu o suprafata totala de 150 mp,  cu dotari care permit atât studiul, cât si relaxarea.

Copiii sunt preluati de la scoala*, iau masa de prânz, apoi învata, se joaca si se antreneaza împreuna. Meniul de prânz cuprinde doua feluri, adaptate nevoilor nutritionale ale micilor sportivi aflati în crestere.

 Antrenamentele de înot se tin dupa un orar stabilit de antrenor, în functie de performantele individuale ale fiecarui copil, la bazinul Navi, aflat în aceeasi cladire, la Club Miramar.

*Scolile cu care colaboram : scoala 62, 51, 56, 4, 58, 66, 46, 199, 77, Liceul Lucian Blaga; pentru scolile ce nu sunt mentionate putem discuta separat pentru a gasi o solutie.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0727540913
Bd. Chisinau, nr. 6-8, sector 2
Distribuie