Taramul Magic Voi Reusi - After School sector 2

Despre noi

Cum ar fi daca ne-am învata copiii sa înlocuiasca nu pot cu Voi Reusi?

Cum ar fi daca ne-am învata copiii sa aiba mai multa încredere în fortele proprii?
Sa depaseasca orice obstacol? Sa înlocuiasca replica „Nu Pot” ” cu „Voi Reusi” ?
Nu de putine ori elevii spun ca „Nu Pot” sa faca diverse actiuni,de exemplu: „Nu Pot” sa fac împartiri cu mai mult de trei numerale,„Nu Pot” rezolva problema, „Nu Pot” învata engleza, „Nu Pot” sa joc fotbal, „Nu Pot” sa ma înteleg cu mama sau cu tata etc.
Multi elevi se blocheaza în paradigma “eu nu pot deoarece… nu sunt destul de bun, sunt din mediu nefavorabil…, ”nu pot pentru ca îmi este teama de…”, “nu am încredere ca o sa îmi iasa”, “tata/mama cred ca nu sunt suficient de bun”. Aceste paradigme îi împiedica sa lucreze asupra obiectivelor pentru care ei detîn capacitatile de a le realiza (cognitie, memorie, atentie etc.) însa ele sunt nefolosite si/sau necultivate.

La afterschool Tarâmul Magic Voi Reusi, copiii invata sa il inlocuiasca pe Nu Pot cu Voi Reusi. Ei continua sa isi depaseasca limitele in fiecare zi.

Înot, partide de sah,  cursuri de engleza si germana, programare pe calculator, aikido – sunt atât de multe atractii, încât programul va parea scurt. În spiritul muncii serioase pentru obtinerea victoriei, copiii vor fi stimulati sa se concentreze pe efectuarea temelor pentru acasa si a muncii suplimentare, pentru a sarbatori apoi recompensa – distractia în cadrul activitatilor practice si de relaxare.

 Cei trei pedagogi sunt specializati pe mai multe subiecte – materiile uzuale pentru învatamântul prescolar si primar, dar si psihologia si dezvoltarea copiilor, stiu mai bine ca oricine sa vorbeasca pe întelesul copiilor. Asadar, vor fi mai multe reprize de câte 50 de minute de joaca amuzanta prin care se învata lucruri serioase.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0727540913
Bd. Chisinau, nr. 6-8, sector 2
Distribuie