Vladi Concept - Comercializare online, montaj parchet, Bucuresti

Montaj Parchet Masiv

Gasim intotdeauna solutii inteligente, cu design deosebit. Putem realiza modele deosebite, combinand esente din lemn indigen (stejar, nuc, cires, frasin, salcam, paltin) sau exotic (wenge, zebrano, IPE, jatoba, sucupira, palisandru, maslin, teak, doussie, iroco, merbau).

Numarul mare de proiecte finalizate care au adus satisfactie clientilor nostri ne recomanda ca un partener serios.

Montarea, finisarea si reconditionarea pardoselilor din lemn este specialitatea noastra. Experienta acumulata, echipele de profesionesti si dotarea cu scule si utilaje din ultima generatie ne permit sa oferim solutii profesionale clientilor nostri. 

 

Echipa noastra doreste sa va aduca satisfactii prin servicii de lux in domeniul pardoselilor din lemn. Montarea, finisarea si reconditionarea pardoselilor din lemn este specialitatea noastra. Experienta acumulata, echipele de profesionesti si dotarea cu scule si utilaje din ultima generatie ne permit sa oferim solutii profesionale clientilor nostri. Putem realiza modele deosebite, combinand esente din lemn indigen (stejar, nuc, cires, frasin, salcam, paltin) sau exotic (wenge, zebrano, IPE, jatoba, sucupira, palisandru, maslin, teak, doussie, iroco, merbau).

Montarea, finisarea si reconditionarea pardoselilor din lemn este specialitatea noastra.

Experienta acumulata, echipele de profesionisti si dotarea cu scule si utilaje din ultima generatie ne permit sa oferim solutii profesionale clientilor nostri pentru parchet masiv, parchet stratificat, parchet pentru bai, parchet pentru incalzire in pardoseala, pardoseli de exterior, fatade din lemn.

Gasim intotdeauna solutii inteligente, cu design deosebit. Putem realiza modele deosebite, combinand esente din lemn indigen (stejar, nuc, cires, frasin, salcam, paltin) sau exotic (wenge, zebrano, IPE, jatoba, sucupira, palisandru, maslin, teak, doussie, iroco, merbau).

Reconditionare – Finisare - Intretinere parchet

Arta de a transforma aspectul mohorat si uzat intr-o podea fina si frumoasa cu aspect natural si multumirea clientilor nostri este recompensa activitatii noastre.

Procesul de finisare se executa cu utilaje performante, dotate cu aspiratoare de praf. Preferam sa folosim materiale ecologice, cu miros slab si fara pericol pentru sanatate. Pardoselile pot fi lacuite sau uleiate cu finisaje mate, satinate sau lucioase.

Intretinerea regulata a pardoselilor reprezinta cheia succesului pentru a beneficia de cea mai frumoasa si mai curata pardoseala din lemn, parchet, ceramica sau laminata.

Suntem dotati cu unelte si utilaje profesionale specifice pentru curatarea si intretinerea pardoselilor din lemn si parchet.Folosim solutii ecologice Bona atat pentru suprafete lacuite cat si uleiate.

Galerie foto
  • ...