Vladi Concept - Comercializare online, montaj parchet, Bucuresti

Fatada Pin Termotratat Imbinat

Pin termotratat pentru fatade din lemn, cu dimensiunile: 21x95x2000-4000 mm.

Sub influenta luminii si a vremii, pinul tratat termic capata o culoare atractiva gri-argintie. In cazul in care acesta este tratat in mod regulat cu ulei, isi va pastra minunata culoare maro. Deoarece lemnul provine din zone de crestere controlate, acesta indeplineste cele mai inalte standarde si din punct de vedere ecologic.

 

Fatada unei cladiri este poate cea mai importanta parte a acesteia, avand atat un rol estetic, cat si unul functional extrem de important. Folosit in constructii inca din cele mai vechi timpuri, lemnul este o optiune destul de traditionala pentru fatada unei case, insa, cu trecerea timpului, acesta a fost tot mai folosit pentru finisarea exterioara a unor locuinte extrem de moderne. Trecerea ireversibila a timpului nu a facut decat sa trezeasca la viata lemnul si sa-l faca mai atragator si mai rafinat.

Fatada din lemn are o frumusete aparte conferita de aspectul natural, nobil, care transmite caldura si defineste o personalitate deosebita. Gama larga de esente folosite pentru fatade lemn, precum si multitudinea tipurilor de montaj si tratament permit personalizarea in orice stil pe care il doriti. Societatea noastra va ofera numeroase fatade lemn din care puteti alege pentru a avea parte de un aspect foarte atragator pentru mai mult timp.

Varietatea de esente de lemn: teak, ipe, cumaru, padouk, iroko, pin termotratat, frasin termotratat si altele, de la cele autohtone la cele exotice, este pusa la dispozitia tuturor celor care opteaza pentru fatade lemn. Fiind un material natural, lemnul permite peretilor locuintei sa respire si nu afecteaza in niciun fel sanatatea. Cu o intretinere adecvata, aceste fatade din lemn pot rezista un timp indelungat. Fatada din lemn asigura o izolatie termica si fonica foarte buna si ofera un confort sporit la interior, dar si un aspect exterior foarte atragator. Lemnul este practic o imbracaminte extrem de calduroasa a cladirii, care are rolul de a o proteja.

VLADI CONCEPT VA RECOMANDA FATADE DIN LEMN

Pe langa un aspect estetic deosebit, lemnul are o multime de calitati functionale. Fatadele de lemn au o durata de viata mai mare decat a oricarui material, daca sunt montate si ingrijite corespunzator. Pe de alta parte, fatadele de lemn pot fi combinate cu orice alt material, oferind un aspect actual si foarte atragator.

Valoarea estetica, constructia rapida, calitatile ecologice si rezistenta sporita sunt aspectele cele mai importante pe care o fatada de lemn vi le pune la dispozitie.

O fatada de lemn este o abordare arhitecturala moderna care se potriveste atat unei case de locuit, cat si unei cladiri comerciale. 

Daca va doriti sa aveti parte de un exterior modern si actual al fatadei casei, fatada din lemn este alegerea ideala. Alegerile in materie de fatade lemn pot fi personalizate in functie de dorintele fiecarui client.

Pentru a avea parte de un aspect demn de invidiat timp indelungat este important sa acordati atentie procesului de intretinere. In functie de conditiile climatice, o fatada de lemn poate necesita relacuirea sau chiar revopsirea, la un anumit interval de timp. De asemenea, aceasta trebuie protejata de un contact persistent cu umezeala, care, in timp, poate deteriora lemnul.

Echipa noastra de profesionisti va pune la dispozitie materialele, accesoriile si consultanta pentru a va bucura de o fatada din lemn atractiva si rezistenta in timp.

Galerie foto
  • ...