Vip Escort Grup - Servicii complete de paza si protectie Non Stop, Bucuresti

Service Tehnic

Obiectivul politicii in domeniul calitatii include intretinerea si buna functionare a sistemelor de securitate prin intermediul carora se efectueaza activitatile de monitorizare.

Fiind o companie ce mizeaza pe calitate si performanta, profesionalism si responsabilitate, oferim acest tip de serviciu intrucat dorim tot ce este mai bun pentru clientii nostri din momentul in care intram in contact cu ei si pana la expirarea contractelor.

La ora actuala tehnologia este un domeniu in care noutatile apar permanent, iar pentru a putea asigura clientilor nostri cele mai performante sisteme suntem mereu dispusi sa actualizam cunostintele din departamentul „Service tehnic” pentru ca toate impedimentele ce pot aparea in exploatarea sistemelor sa fie rezolvate in cel mai scurt timp posibil, fara probleme ulterioare pentru beneficiar.

Service-ul tehnic poate fi acordat atat in perioada de garantie a sistemelor care genereaza iregularitati de functionare (doar cu acordul furnizorului echipamentelor respective, in caz contrar remedierile trebuie efectuate de catre personalul abilitat al acestuia), cat si in perioada de post-garantie.

Galerie foto
  • ...