Vip Escort Grup - Servicii complete de paza si protectie Non Stop, Bucuresti

Monitorizare si interventie rapida

Dispecerat si echipa de interventie

Este forma cea mai evoluata de protectie, care, prin combinarea sistemelor tehnice cu interventia umana inalt calificata, permite luarea masurilor in timp real si deci prinderea infractorilor – recuperarea prejudiciului.

Acest serviciu se asigura in baza unui abonament lunar, stabilit in functie de locatie.

Prin serviciul de „Monitorizare si Interventie Rapida la obiectiv” sunt vizualizate, intr-o maniera facila si discreta, persoanele care armeaza si dezarmeaza sistemul de alarma, orele la care s-a efectuat armarea, dezarmarea, alarmarea la efractie, alarmarea la hold-up, lipsa de tensiune in retea, posibilitatea unui sabotaj de sistem si alarmarea la incendiu.

Pentru toate acestea este necesar sa fie montat un sistem complex de detectie.

Sistemul electronic de monitorizare este de fapt o retea de emitatori (individualizati pentru fiecare beneficiar in parte), ce transmite in mod permanent datele captate, catre receptorul specializat din centrul de monitorizare. Informatiile din sistem sunt valorificate pentru dirijarea echipei de interventie in zona producerii unor evenimente.In momentul producerii unui eveniment (efractie, incendiu, situatie de urgenta, probleme tehnice), unitatea de comunicatie montata la beneficiar va transmite instantaneu informatia codificata dispeceratului, acesta actionand in conformitate cu procedurile stabilite.

Serviciul de „Monitorizare si Interventie Rapida la obiectiv” include urmatoarele componente :

  • monitorizarea sistemului de alarma – evidentiere persoane, control cronologic, vizualizare alarme;
  • interventie la efractie (nelimitat);
  • interventie la hold-up (nelimitat);
  • 1 – 2 verificari / luna gratuit pentru echipajele mobile de interventie (alarmarea din greseala se taxeaza separat pentru fiecare interventie);
  • stationare la obiectivele protejate, in cazul in care sunt evenimente deosebite;
  • verificari periodice pe timp de noapte;
  • asigurare de bunuri.
Galerie foto
  • ...