VILA DE ARTE activitati artistice si culturale Bucuresti

Cursuri Instrumental (chitara, pian, vioara)

Prin intermediul lectiilor de instrumental, echipa Vila de Arte, antreneaza creativitatea si expresivitatea fiecarui cursant. Exercitiile sunt create pentru a dezvolta capacitatea fiecarui cursant de a se exprima prin muzica.

In cazul in care sunteti pasionat de muzica sau aveti copii ce isi doresc sa desluseasca tainele instrumentelor muzicale, Vila de Arte este locul ideal unde muzica poate deveni pasiune si parte din dezvoltarea si educatia copiilor.

Lectiile de instrument impreuna cu cele de educatie muzicala si arte al spectacolului asigura o baza de cultura aparte si extindere a ariei de interes si de perceptie atat de necesare copiilor in dezvoltarea lor catre lume si viata, prin practicarea nemijlocita a muzicii, dansului sau spectacolului in ansamblul sau.

Lectiile de instrumental (chitara, vioara, pian) se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, incepand de la 5 ani dar si oricarui nivel de pregatire. Vila de Arte ofera lectii individuale, adaptate atat cursantilor adulti cat si copiilor. Lectiile cuprind notiuni de teorie muzicala (citire note, solfegii, ritm, armonii, tehnici primare de studiu) dar si exercitii tehnice avansate, specifice fiecarui instrument.

Lectiile de instrumental  imbina cunostintele de teorie muzicala cu aptitudinile practice, pentru un repertoriu in continua expansiune. Profesorii nostri sunt absolventi de Conservator dar si profesionisti implicati in diferite proiecte muzicale.

Galerie foto
Categorii
Date de contact
0722433946; 0745305384
Str. Grigore Gafencu, nr. 78-84, vila G2, Cartierul Francez, sector 1,
Distribuie