VILA DE ARTE activitati artistice si culturale Bucuresti

Pictura

...
Ateliere pentru adulti

Modulul include 12 sedinte (3 luni), durata unei sedinte este de 120min (2h), 1 sedinta/ saptamana, materialele sunt incluse.

Modulul Jurnalul Implinirii se adreseaza celor ce vor acumula pe langa informatiile prezente in celelelate module si informatii de istoria artei, plus o gama foarte larga de tehnici pe suporturi diferite.

Notiuni de baza despre compozitie, peisaj, natura statica, portret, volumetrie, perspectiva, curente artistice si artisti reprezentativi ai curentelor, reproduceri si interpretari dupa lucrarile acestora. In concluzie, artisti impliniti.

Materialele sunt incluse in pretul abonamentului!


Dupa terminarea acestui modul se pot adauga modulele in ordinea urmatoare:

  1. Modul Avansat,
  2. Modul “Icoana pe sticla”,
  3. Modul “Icoana pe lemn”,
  4. Modul “Modelaj & Mozaic”.

La final, cursantii vor participa la o expozitie cu lucrarile realizate in cadrul Atelierului de creatie “Jurnal de Artist” si vor primi o diploma de merit.

...
Ateliere pentru copii

Copiii au nevoie sa isi exprime liber creativitatea, sa isi expuna modul in care vad ei realitatea si cum se pot dezvolta.

Grupa de varsta 3-6 ani – Jurnal in Crestere

In cadrul Modulului “Jurnal in Crestere”, copiii vor face cunostinta cu elementele de limbaj plastic (punctul, linia, pata), se vor imprieteni cu formele si amestecurile cromatice.

Modului “Jurnal in Crestere” isi propune sa creasca, (sa dezvolte), imaginatia, creativitatea, sa ofere copiilor libertatea de a crea o lume plina de armonie. 

Grupa de varsta 7-9 ani – Jurnalul bucuriei

In cadrul Modulului “Jurnalul Bucuriei”, viitorii artisti se vor familiariza cu tehnica desenului, a picturii, contrastele de culori.

Vor asimila notiuni de baza legate de natura statica, portret, figura intreaga, peisaje, in tehnicile artistilor din istoria artei, iar spre finalul cursului vor fi  stropiti cu fericire colorata si incurajati spre un stil propriu de lucru.

Dupa terminarea acestui modul se pot adauga modulele: Modul Avansat, Modul “Icoana pe sticla”, Modul “Icoana pe lemn”.

Grupa de varsta 10-15 ani – Jurnalul Libertatii

In cadrul Modulului “Jurnalul Libertatii”, participantii la curs vor avea libertatea de a experimenta o gama larga de tehnici, in plus pe langa informatiile prezente si  in modulele anterioare.

Materialele sunt incluse in pretul abonamentului!

Categorii
Date de contact
0722433946; 0745305384
Str. Grigore Gafencu, nr. 78-84, vila G2, Cartierul Francez, sector 1,
Distribuie