Venddor Smart Ideea - furnizor autorizat geamuri termopan Salamander Bucuresti

Inchideri Terase si Balcoane cu Sticla Glisanta

Venddor Smart Ideea ofera servicii specializate de Inchideri terase cu Sticla Securizata. Folosim sisteme cu sticla securizata Glisanta sau Termopan pentru inchiderea teraselor. Sisteme de inchidere ce garanteaza o durata mare de viata.

Noua generatie de balcon inchis cu sistemul de geamuri glisante, face din balconul dumneavoastra o camera utila a casei.

Sistemul de sticla glisanta livrat de noi este dezvoltat pentru a fi utilizat cu usurinta timp indelungat fara a solicita niciun serviciu tehnic. 

 

Sticla Glisanta este o solutie flexibila de inchidere terase pentru
mall-uri,
restaurante,
cafenele si birouri,
acasa pentru inchiderea terasei sau a balconului
Oriunde aveti nevoie de o solutie flexibila de sticla glisanta pentru a mentine spatiul degajat. Inchiderile cu sticla glisanta este sigur, durabil si vizibil atunci cand este inchis.

 

VALEDO BKS Sistem glisant pentru inchidere balcon
 

Valedo BKS este proiectat special pentru inchiderea balcoanelor cu sticla, fiecare panou de sticla este dotat cu cate  4 role de glisare cu cate 2 rulmenti pe rola ,inveliti in teflon pentru atenuarea zgomotului de glisare.

Canal de preluare a condensului

Profil compensator pentru acoperirea diferentelor de nivel

Banda magnetica

Glisare in totalitate

Transparenta maxima

 

 

VALEDO BKS-T Sistem glisant pentru inchidere terase
 

Avand sina inferioara proiectata cu un design inteligent rotunjit ca prag de trecere, Valedo BKS-T este dedicat inchiderilor de  terase cu sticla:

Prag inferior 2 cm inaltime si rotunjit

Banda magnetica

Glisare in totalitate

Obtine o terasa functionala si protejata in orice anotimp al anului, folosind un sistem glisant , ce nu numai ca este peste 95% sticla dar poate elibera in totalitate spatiul pentru care este destinat

Proiectarea sistemului Valedo BKS-T a luat in considerare toate aspectele tehnice si de design astfel sa maximixam placerea de a avea o terasa inchisa cu sticla:

Glisare in totalitate

Transparenta maxima

Sina inferioara de glisare rotunjita

Galerie foto
  • ...