Venddor Smart Ideea - furnizor autorizat geamuri termopan Salamander Bucuresti

Sticla securizata

...
Cabine Dus Personalizate

Cabinele de dus pe comanda
In aceasta categorie va prezentam solutii deosebite pentru a va personaliza cada sau dusul. Peretii de sticla pe comanda pot forma cabine de dus moderne si elegante in timp ce paravanul pentru cada va oferi o protectie sporita fata de restul baii astfel incat sa obtineti gradul de intimitate dorit.

Peretii de sticla pentru dus provin de la producatori cunoscuti si indeplinesc functiile de siguranta si securitate. VENDDOR SMART IDEEA are cele mai bune preturi la cabinele de dus pe comanda.

Facem totul pentru a va facilita crearea unei oaze de liniste si relaxare! Aceste accesorii va vor ajuta sa va bucurati de dusul perfect. Avem si diverse tipuri de usi de dus care pot fi montate facil, glisant sau rabatabil, pentru un acces facil in zona de dus.

Avem pereti de dus din sticla transparenta sau sablata care sa va permita sa incadrati zona de baie in stilul ales de amenajare. Alegeti siguranta si confortul, optand pentru usile, paravanele si peretii din sticla securizata care se preteaza tuturor gusturilor si nevoilor.

Stim ca oamenii sunt incantati de posibilitatile existente pentru baile lor dar au nevoie de ajutor sa creeze solutia perfecta pentru baia lor – sau cu alte cuvinte ”idealul lor real”.

Baile sunt spatii provocatoare: ceea ce ne incanta pe noi este sa ajutam oamenii sa transpuna viziunea lor în realitate.

Va stam la dispozitie pentru ofertare si consultanta personalizata!

Cabinele de dus pe comanda personalizate sunt realizate din geam securizat de 8 mm – 10 mm grosime.

Acestea pot fi realiza cu deschidere glisanta sau batanta.

Sticla poate avea folie de laminare cu diverse culori sau poate fi vopsita.

Feroneria are o gama variata de modele si finisaje.

Executam la comanda cabine de dus orice model/dimensiune.

...
Balustrade Sticla

Balustrada din sticla reprezinta un element decorativ si de siguranta actual ce poate fi utilizata atat la interior, cat si la exterior. Cand vorbim de realizarea unei balustrade sticla, este esential sa alegem, in primul rand, modalitatea de prindere corecta, in functie de care se stabileste si tipul si grosimea sticlei.

Ultima tendinta in constructii si amenajari interioare si exterioare este folosirea sticlei deoarece ofera sentimentul de libertate si spatiu deschis. Sticla este un material complex care nu se demodeaza in timp, aducand un plus de eleganta si stil spatiului amenajat, indiferent ca este vorba de zone comerciale sau rezidentiale.

Balustradele din sticla pot fi executate:

cu sau fara mana curenta aplicata,
cu profil din alumiuniu U
Panourile de sticla folosite pentru balustrade pot fi clare sau personalizate la cererea clientilor si pentru a completa perfect elementele de design deja existente. Se realizeaza, de obicei, din sticla securizata si laminata si respecta toate Standardele de Securitate si Siguranta. Optional sticla poate fi ultraclara, sablata, fumurie sau vopsita.

...
Sticla Printata Bucatarie

Placarile cu sticla printata in Bucatarie in forma transparenta, vopsita sau printata reprezinta un domeniu inovativ in amenajarea locuintei. Sticla printata Guardian se poate folosi cu succes in bucatarie, in locul traditionalei faiante, cu un design modern, in locul lavabilului pe peretii interiori sau exteriori.

Placarea cu sticla printata se poate face in baie, bucatarie, dar si zone de trafic intens din interiorul spatiilor comerciale si cladirilor de birouri (receptii, holuri, baruri, cabinete medicale, saloane de infrumusetare, etc).

Printre avantajele placarii cu sticla printata amintim: luciul specific sticlei ce ofera eleganta spatiului, usurinta in curatare, iar pentru lipirea pe perete nu mai este nevoie de rost ca si in cazul faiantei care trebuie pusa bucata cu bucata. In comparatie cu faianta, sticla printata colorata se foloseste la dimensiuni mult mai mari.

Sticla vopsita bucatarie este disponibila in mai multe culori, iar taierea se face la orice dimesiune. Daca aveti prize, se pot face decupaje in blatul de sticla. Sticla folosita poate fi de 4, 6, 8 sau 10 mm in functie de marimea sticlei si preferintele clientului, iar sticla este securizata, astfel ca va rezista la caldura de la aragaz sau la socuri.