Valdo Dec Construct - Constructor seminee si cosuri de fum, Pitesti

Cosuri de fum Schiedel Rondo

Sistemele de cosuri de fum Schiedel ofera siguranta in exploatare prin etanseitate la gaze arse si rezistenta la temperaturi ridicate, respectiv socuri mecanice. Deasemenea sitemele de cos Schiedel se monteaza simplu si rapid, ca urmare a utilizarii unor elemente componente modulare, cu precizie dimensionala ridicata si cu greutati proprii reduse.

Date tehnice

Sistemul de cos de fum Schiedel RONDO se utilizeaza pentru evacuarea cu tiraj natural a fumului si a gazelor de ardere provenite de la sursele individuale de caldura ce folosesc combustibili solizi cu temperaturi ale gazelor arse cuprinse intre 190 - 400 grd. C.Avantaje:- cos de fum cu izolatie termica ventilata este protejat de umezeala;- tubul de samota, de calitate Schiedel, este rezistent la agresivitatea umiditatii si a condensului acid;- prefabricarea inseamna precizie dimensionala si montaj facil;- gama de diametre disponibile este de 20 cm (38x38);Garantie: 30 de ani.

Evacuarea gazelor arse este o necesitate ce poate fi rezolvata in mod eficient, functional si elegant prin sistemul de cosuri de fum

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0741056530; 0772222222; 0348439889
Calea Dragasani, Nr.9, Pitesti, judetul Arges
Distribuie