Valdo Dec Construct - Constructor seminee si cosuri de fum, Pitesti

Elemente decorative Star Stone

...
Piatra Decorativa Navarra

Navarra este un produs panelat, punerea lui in opera fiind extrem de usoara, poate fi folosita atat la interior cat si la exterior pentru amenajarea cladirilor, la placarea fatadelor, peretilor interiori si exteriori, placarea gardurilor, cramelor.Piatra utilizata pentru:                            - placari interioare, socluri, garduri                                                 - placari exterioare pe fatade                                                                             Caracteristici piatra- aspect traditional combinat cu tehnica moderna- rezistenta foarte mare la uzura si la frecare, usor de intretinut- rezistenta la raze UV, datorita colorarii in masa a produsului, aderenta redusa a murdarieiDimensiuni -  Contine 3 piese: 50x15x3,5; 30x15x3,5; 20x15x3,5 (Lxlxh) cm;Greutate - 45kg/mp;Ambalaj - Paletizat, 20 mp/palet.

Caldura, frumusetea si prestigiul unei pietre naturale dar mult mai usoara, mai simplu si mai rapid de montat. Fabricate din beton ultrausor extrem de rezistent produsele STAR STONE sunt replici rafinate a pietrelor naturale reusind sa redea cu foarte mare precizie chiar si cele mai fine detalii.Fabricate din beton ultrausor si extrem de rezistente, produsele Star Stone sunt replici rafinate ale pietrelor naturale si reusesc sa redea cu foarte mare precizie chiar si cele mai fine detalii. Produsele Star Stone au caracteristici superioare rocilor naturale calcaroase, atat in privinta rezistentei mecanice si de uzura cat si in privinta absortiei de apa, deci a rezistentei la inghet/dezghet.

...
Dalele pavaj Forest

Dalele Forest pentru terasa si gradina pot fi folosite la pavarea curtilor sau a aleilor din gradini sau parcuri, terase, zone pietonale, de agrement, sau in jurul piscinei. Dalele se pot monta pe sapa de nisip sau sapa de beton. Grosimea dalelor Forest este de 4,5 cm.Pavaj folosit pentru:- terase, gradini de iarna, alei, cai de acces, trepte, delimitari de terenuri- ziduri de gradina si ziduri decorative, incadrarea laterala a treptelor, garduri- bancute si cuptoare pentru gril, delimitari pentru spatii verzi, amenajari gradiniCaracteristici pavaj:- varietate mare de punere in opera prin elementele care se combina, suprafata structurata- rezistenta la raze UV si la inghet, rezistenta redusa la sare de degivrare, necarosabilDimensiuni - 40x30x4,5 cm (Lxlxi) Greutate - 90 kg/mpAmbalaj - paletizat: 10 mp/palet

Dalele pavaj STAR STONE sunt produse vibrocomprimate cu o rezistenta de pana la 3 ori mare ca si a betonului turnat. Formele armonioase garanteaza spatiilor amenajate un stil revigorant aparte. In deplin acord cu ambientul natural, pavajul nostru poate imbina modernul cu functionalul intr-un stil unic care lasa loc creativitatii.

...
Caramida Decorativa Modelul Masterbrick

Modelul Masterbrick se poate pune in opera cu sau fara rosturi. Rostuirea se face extrem de usor datorita grosimii reduse de aproximativ 7 mm. Se pot realiza combinatii de diferite culori cu rezultate spectaculoase.Piatra utilizata pentru:- placari exterioare pe fatade, garduri, socluri, capace de stalp- capace de gard si de interval, amenajari piatra decorativa, placari interioareCaracteristi piatra:aspect natural – suprafata antichizata, durabile si cu design remarcabil- rezistenta sporita la intemperii, intretinere usoara si aderenta redusa a murdariei- dimensiuni: 235 x 71 mm, grosimea este de 10 mm- greutatea redusa, in medie de 18 kg /m2, pot fi instalate pe orice tip de suprafata.- tehnica de aplicare usoara (nu sunt necesare cunostinte speciale)- nu este necesara o ingrijire sau o intretinere speciala.- caramida aparenta Star Stone incorporeaza tehnologiile “StarStone Power“, “StarStone Protect” si “StarStone CleanGreutate - 18 kg/mpBucati/mp - 48-60 bucati in functie de rostAmbalaj: paletizat: 40mp/palet.

Caramida Decorativa – un finisaj rafinat. Alegerea unui finisaj potrivit pentru fatada sau terasa casei, ori pentru interioarele mai pretentioase precum crama sau mansarda, poate ridica nenumarate probleme de gust. O simpla tencuiala nu da bine in toate cazurile, beneficiarii cautand variante mai deosebite pentru astfel de suprafete

...
Borduri Piscina Roma 30

Bordurile pentru piscina Roma 30 sunt produse realizate dintr-o piatra compozita, proiectate special pentru a delimita cu precizie spatiul alocat piscinei dvs.Textura suprafetelor calcaroase este antiderapanta pentru a preveni evenimentele nedorite, iar geometria lor devine un element decisiv in crearea imaginii finale a piscinei la care visati Avantaje bordura piscina:- indepartarea facila a frunzelor cazute, a petelor de vin, ulei etc.- pavajul isi pastreaza aspectul natural pentru multi ani.- reducerea riscului de aparitie a eflorescentelor.- proprietati antiderapante.- reducerea riscului de decolorare.- rezistenta la inghet si sare de degivrare.- produsele au fost testate la 28 de cicluri de inghet – dezghet, in urma rezultatelor produsele nu au suferit nicio modificare!- rezistenta ridicata la intemperii.

Un produs special din piatra compozita creat pentru decorarea bordurii piscinei. Datorita formei geometrice si a suprafetei calcaroase antiderapante bordura piscinei devine un element decisiv in crearea imaginii finale. Bordurile sunt parte integrata din designul unei piscine respectabile!

...
Accesorii gard, terasa Capac Interval Gard

Pot fi folosite atat la terase si balcoane cat si pentru gard dand o nota eleganta si distinsa proiectului dvs. Produsele sunt colorate si armate in masa nemaifiind necesara vopsirea lor. Produsele au fost testate la 28 de cicluri de inghet-dezghet, in urma rezultatelor nu au suferit nicio modificare!

Capac Interval, Atic Provence ClasicDimensiuni disponibile: 100x25x3, 100x30x3, 100x35x3, 100x40x3, 100x45x3, 100x50x3, 100x55x3 (Lxlxi cm);Capac Interval, Atic Provence RoyalDimensiuni disponibile: 85x25x4, 100x30x5, 100x35x5, 100x40x5, 100x45x5 (Lxlxi cm);

Categorii
Date de contact
0741056530; 0772222222; 0348439889
Calea Dragasani, Nr.9, Pitesti, judetul Arges
Distribuie