Urban Art Construct Bucuresti - Consolidari cladiri

Amenajari interioare Bucuresti

Amenajari interioare bucuresti, case si apartamente

Cu un portofoliu de lucrari de constructii foarte bogat si cu o vasta experienta in domeniul de constructii civile si industriale firma CM Bavaria va pune la dispozitie si servicii foarte bune de amenajari interioare case, amenajari interioare apartamente, amenajari interioare birouri, amenajari interioare spatii comerciale, amenajari exterioare cladiri birouri, amenajari exterioare case, amenajari exterioare apartamente si alte tipuri de amenajari la preturi accesibile.

Echipa noastra formata din personal calificat cu experienta in domeniu respecta termenii contractuali, foloseste doar materiale de calitate superioara, scule si aparatura performanta pentru toate tipurile de amenajari interioare: amenajari interioare case, amenajari interioare apartamente, amenajari interioare birouri, amenajari interioare ansambluri rezidentiale, amenajari interioare spatii comerciale.

Firma noastra are personal calificat si dedicat, cu experienta in domeniu, care ofera atentie lucrarilor si calitatii acestora. Pe langa acest lucru, dispunem de echipamente, unelte, utilaje si materiale de calitate si performante.

Pentru ca ne dorim ca totul sa iasa perfect si clientii sa fie multumiti, oferim garantie pentru toate tipurile de amenajari pe care le executam.

Ce servicii pentru amenajari interioare si exterioare oferim?

  • amenajari interioare pentru diferite tipuri de imobile: zugraveli, tencuieli, aplicare vopsea lavabila, turnare sape, placari faianta, placari gresie sau amrmura, izolatie termosistem, hidroizolatii, rigips, montaj parchet sau pardoseli, montaj lambriu.
  • instalatii electrice (montare sporturi, prize, tabou electric, proiectare)
  • instalatii sanitare (proiectare si montare)
  • montaj tamplarie pvc cu geam termopan
  • montaj dale, beton amprentat sau pavele
  • amenajari exterioare pentru case, apartamente, cladiri birouri, complexe rezidentiale, spatii comerciale: temosistem din polistiren expandat, vopsitori lavabile, tencuieli.

Respectandu-ne clientii ne respectam pe noi astfel va punem la dispozitie toata experienta si profesionalismul de care am dat dovada  in fiecare proiect pe care l-am realizat.

Galerie foto
  • ...