Urban Art Construct Bucuresti - Consolidari cladiri

Consolidari case, consolidari cladiri

Urban Art Construct are o experience vasta in consolidate caselor, cladirilor sau terenurilor de fundare. Asiguram servicii profesionale pentru orice tip de consolidare: consolidari case, consolidari cladirii si constructii, consolidari terenuri, consolidari case vechi, consolidari fundatii si poduri. De asemenea, executam lucrari si pentru consolidarile cu gabioane sau consolidarile cu micropiloti si fibre compozite.

Pentru ca lucrarile sa se desfasoare intr-un mod profesional si sa fie rezistente, firma noastra de constructii foloseste utilaje moderne si materiale de calitate. Astfel, consolidarile realizate vor rezista in timp si vor sigure.

Ce este consolidarea cu micropiloti?

Acest tip de consolidare se foloseste pentru fundatii si presupune forarea unui numar variabil de gauri la baza fundatiei, care se umplu cu beton pe masura ce micropilotul este retras. Consolidarea cu micropiloti se foloseste pentru consolidarea cladirilor si a constructiilor.

 Ce este consolidarea cu fibre compozite?

Fibrele utilizate pentru acest gen de consolidare sunt: fibra de carton, sticla sau caramida. Aceasta consolidarea se realizeaza pentru cladiri, case, constructii si poduri.

Experienta ne permite sa abordam fara dificultate executia unei game largi de lucrari: consolidari case, consolidari cladiri, consolidari constructii, consolidari poduri, consolidari cu micropiloti si fibre compozite la preturi accesibile.

Va rugam sa ne contactati telefonic sau cu ajutorul formularului online din pagina noastra de contact pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra de consolidari.

 AFLA CHIAR ACUM CAT COSTA PROIECTUL TAU !

Galerie foto
  • ...