Unilux Construct - Usi si ferestre lemn stratificat, Bucuresti

Ferestre Unilux JUMBOLINE

Mai multa lumina! Trendul in arhitectura cotidiana se orienteaza spre suprafete vitrate mari. Cererea pentru elemente inalte a crescut exponential.Unilux JUMBOLINE este capabila sa atinga inaltimi de pana la 3 m. Putem reusi aceasta performanta printr-o feronerie robusta, care sa permita incarcari pe cercevea de pana la 80 kg. Din fericire pentru dumneavoastra, aceste marimi nu vin la niste costuri optionale. Usile JUMBOLINE sunt disponibile atat in varianta lemn cat si in lemn placat cu aluminiu in oricare din profilelele disponibileSpecificatii suplimentare:

  • linii constructive suple
  • limitator ascuns care previne suprarotatia
  • posibilitatea includerii acestora in sistemele de cortina FINELINE

Usile JUMBOLINE sunt disponibile in toate cele 3 modele de carcasa de aluminiu sau in gama de lemn stratificat si in toate cele 2132 de finisaje exterioare pentru aluminiu sau in cele 187 de finisaje pentru lemn.

GAME

DesignLine 0.8W/m2kCu un sistem de sticla triplu incarcat cu argon, gama Design Line cu un coeficient de transfer termin de 0.8 W/m2K, a fost special proiectata pentru a reduce costurile energiei cu rezultate net superioare sticlei in sistem dublu.Living LineEste cel mai popular profil exterior din portofoliul UNILUX, subtil cu linii curbate, perfecte pentru o arhitectura traditionala.Gama este disponibila in coeficienti de transfer termin atat in 0.8W/m2K cat si in 0.7W/m2K.Modern LineGama Modern Line este varianta optima pentru un design contemporan si din ce in ce mai cerut de arhitecti pentru liniile simple si rafinamentul finisajelorGama este disponibila in coeficienti de transfer termin atat in 0.8W/m2K cat si in 0.7W/m2K.DesignLine 0.8W/m2kLiving LineModern Line

DESIGN

Varietate de formePosibilitatile sunt nenumarate. Triunghiuri, cercuri, arce, trapez sau semicerc sunt o parte din formele pe care le putem crea care se pot personaliza pe profilele noastre disponibile.(profil rustic, rotunjit sau inclinat)Divided lites sunt un important element de arhitectura. Pentru ca ofera proiectului dumneavoastra o nota personala, Unilux va ofera optiuni pe orice ce stil si functionalitateSprosuri cu rupere in sticla TDLPrezente in 3 tipuri de latimi, acestea reprezinta o structura pentru sandwishul de sticla oferind ferestrei originalitate.Sprosuri aplicate SDLAcestea sunt aplicate pe fetelede  sticla si ofera astfel o performanta mai buna din punct de vedere termic. Sunt disponibil in 3 latimi diferite si 2 tipuri de profile.Sprosuri inserate in sticla GBGAcestea ofera o curatare mult mai usoara a ferestrei pentru ca sunt pozitionata in sandwishul de sticla fara sectionarea acestuia.

PERSONALIZARE

Frumusete fara margini5 tipuri de lemn special alese ca urmare dupa multiple teste de anduranta. Toate profilele din lemn unilux sunt prefinisate in fabrica folosind materiale pritenoase cu mediul, dar in acelasi timp supus unui numar de 4 procese de uscare si tratare.

  • Pinul Scandinavian. Pinul creste in apropierea Cercului Arctic, acolo unde din cauza frigului extreme acesta are o rata de crestere foarte mica. Esenta lemnului are o fibra foarte compacta cu o densitate foarte mare in comparative cu speciile similare, care pri definitie au o rata de dezvoltare muolt mai mare
  • Stejar. Stejarul este cunoascut pentru rezistenta sa la nivelul fibrei, dar lucru mai putin cunoscut este rezistenta acestuia la atacurile insectelor cat si fungilor datorita continutului foarte ridicat de tanin
  • Aarin. Arinul nu este cunoscut ca o esenta de lemn pentru aplicatii exterioare, dar datorita capacitatii de lucrabilitate si a posibilitatii de finisare a acestuia incepe sa fie folosit in mobilier.
  • Larita. Larita sau laricea asa cum mai este acesta cunoscut este o specie cunoscut pentru caracteristica ridicata a impermeabilitatii. Densitatea acestuia este moderata spre ridicata, cu un excellent grad de rezistenta si stabilitate.
  • Meranti. Meranti se trage din specia Shorea, subspecia Eucalipt si este recunoascuta pentru frumusetea fibrei si durabilitatea acestuia.

Culori interior Lemn187 de culori pentru finisajele interioare ale lemnului

  • 20 culori transparente si semitransparente
  • 167 de culori opace din gama RAL

Manere cu designFiecare maner Unilux reprezinta o piesa solida in executie ca o expresie a stilului. Manere standard care depasesc asteptarile oferite in patru finisaje de culori diferite cu buton, cu cheie sau optional din inox intr- o gama variata menita sa asigure o conexiune placuta intre maner si fereastra.Esente de lemn interiorCulori interior LemnManere cu design

S

Galerie foto
  • ...