Unilux Construct - Usi si ferestre lemn stratificat, Bucuresti

Usi de acces

...
Usi de acces MEISTERFENSTER

  • Pachetul de sticla din 3 foi de inalta performanta disponibil in sute de configuratii inclusive temperate sau laminate. Tehnologie noua de standarizare LOW E, deasemenea disponibil si in pachet de sticla in 3 foi de 42 de mm cu 0,5 w/m2k.
  • Finisaj al lemnului triplu stratificat premium. Imbinari foarte rezistente prin laminare ce nu permit deformarea.Finisaje interioare la nivel premium intr o gama variata de culori transparente si semi-transparente specifice fiecarei specii de lemn.
  • Robust, dar in acelasi timp imperceptibil, sistemul de feronerie multifunctional, acesta este disponibil si in varianta incognito.
  • Garnitura sintetica EPDM aproape invizibila, avantajul acestui system este longevitatea si imposibilitatea decolorarii sau vulcanizarea acesteia pe suprafata vitrata sau chiar craparea acesteia. Garnitura EPDM are calitate si rezistenta termica, cat si o fragilitate mica la temperature scazute.
  • Prelucrare exceptionala realizata prin sistem de testare cu laser a suprafetelor profilelor ce prmesc ulterior o acoperire cu 4 straturi pe baza de apa.
  • ...
    Usi de acces ALU-CLAD

    Pe de o parte lemnul ofera comfort, aluminiu in schimb este robust un scut protector impotriva intemperiilor.Impreuna aceste materiale formeaza un produs alu-clad ce rezista decenii fara o intretinere prelungita.Lemnul interior nu are nevoie de protective UV in forma de pigmenti in finisaj.Poate fi folosit in forma naturala multumita placarii exterioare cu aluminiu, sistem ce permite lemnului sa se dilate sau sa se contracte in functie de temperatura.

    Redus la esential - Design LineCea mai importanta regula intr-un design reusit este “less is more”. O forma potrivita este importanta dar nu trebuie exagerata.Gama Design Line nu face compromis in materie de estetica si este ideala pentru o arhitectura contemporana.