Unify Co. Ltd - Pardoseli epoxidice, Bucuresti

Finisaje

ZOLATONE - FINISAJE INTERIOARE MULTICOLORECaracter si distinctie pentru suprafete

Sistemul ZOLATONE, un finisaj interior de origine americana, reprezinta o alternativa pentru finisajele tip zugraveli sau tapet, bazata pe o tehnologie extrem de moderna ce vine in intampinarea celor mai exigente cerinte ale arhitectilor, designerilor de interior si decoratorilor. Finisajul artistic este disponibil intr-o larga paleta coloristica si poate fi aplicat pe diverse suporturi (beton, tencuiala, zugraveala, panouri de ipsos, lemn, metal, aluminiu, plastic, sticla, ceramica, vopsea vinilica) fiind ideal pentru finisarea suprafetelor din cladiri de birouri, locuinte, spatii comerciale si industriale, spitale, scoli, cladiri guvernamentale sau alte spatii cu trafic ridicat.

Produsele ZOLATONE beneficiaza de rezultate performante la teste privind lavabilitatea, flexibilitatea, autoexfolierea, rezistenta la factori alcalini, rezistenta la mucegaiuri si ciuperci, degradarea accelerata, siguranta la foc, executate la cele mai cunoscute laboratoare de pe plan mondial.

Finisajul multicolor ZOLATONE este bazat pe o tehnologie extrem de moderna. Reprezentand estetic si practic mai mult decat o alternativa pentru finisajele tip zugraveli sau tapet, ZOLATONE vine in intampinarea celor mai exigente cerinte ale arhitectilor, designerilor de interior si decoratorilor.

Finisajele interioare rezistente ZOLATONE sunt disponibile in mai multe game:

- AIRLESS - este un finisaj inovator, spornic, ce conduce la obtinerea unei suprafete cu aspect texturat, fiind in acelasi timp foarte eficient din punct de vedere al costurilor.Durabil, curatabil, reparabil si economic, acest finisaj unic pe baza de apa se poate aplica atat pe suprafete noi cat si pe suprafete finisate anterior cu alte materiale (vopsea, tapet); este disponibil in 40 de nuante atractive, ideal pentru suprafete extinse.

- POLOMYX - asigura o atmosfera autentica de eleganta, distinctie si rafinament. Gama cuprinde esenta multicolora prin simplitate si contrast. Datorita multitudinii de nuante, POLOMYX este in acelasi timp un finisaj dramatic: puternic conturat, consistent, surprinzator.Reprezinta solutia ideala pentru sali despectacol, hoteluri, sedii de banci, rezidente, spitale, spatii publice, sali de operatie, industria farmaceutica, lobby-uri de cladiri, coridoare ample, scari monumentale, spatii comerciale moderne, magazine.

- COUNTERPOINTE - este un finisaj care combina aspectul matasos al perlei cu subtilitatea texturii pentru a produce o stralucire discreta pe pereti la interior. Texturile disponibile sunt Sandtone si Pearltone -contrastanta, mai lucioasa, ambele variante conferind lucire deosebita.Finisajul este disponibil in 66 de nuante aplicabile pe tavan si pereti, oferind distinctie oricarui spatiu; poate fi utilizat si ca accent de culoare pentru coloane sau arcade.

- METAL - este un finisaj epatant cu reflexe metalice nobile, luminoase si subtile.Poate fi utilizat pentru lucrari decorative in spatii de agrement, cluburi, baruri, cazinouri, interioare moderne si spectaculoase.

- LLUMINATIONS - are o complexitate speciala a culorii si un design luminos; peretii astfel finisati par sa ia culorile celorlalte obiecte din spatiu.Poate fi folosit in baruri, cluburi, cazinouri, interioare moderne si elegante.Va stam la dispozitie cu orice informatie suplimentara!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212105323; Fax: 0212124672; 0241237581 (Cernavoda)
Str. Traian, Nr. 195, bl. 24, sc. A, ap. 5, Sector 2, Bucuresti
Distribuie