Unify Co. Ltd - Pardoseli epoxidice, Bucuresti

Despre firma Unify Co. Ltd

Unify Co. Ltd a fost infiintata in 1992, dezvoltandu-se an dupa an si executand aplicari si protectii speciale pentru Centrala Nuclear - Electrica de la Cernavoda. Ulterior firma s-a extins, in 1994 creandu-se un birou de reprezentanta la Bucuresti.

UNIFY Co. Ltd. executa:- pardoseli epoxidice- finisaje interioare speciale- protectii impotriva apei (injectii in beton pentru oprirea infiltratiilor)- lucrari speciale (protectie la foc si protectii anticorozive)- vopsitorii pentru industria aerospatiala (vopsitorie avioane)- tratare deseuri medicale.

In prezent compania efectueaza aplicatii in diverse domenii: farmaceutic, alimentar, laboratoare, industria electronica si aerospatiala, depozite, spatii publice, locuinte particulare, cluburi, restaurante, sedii de firme si altele.

Datorita experientei in numeroase domenii de aplicare, UNIFY Co. Ltd. a devenit reprezentat exclusiv in Romania pentru urmatoarele companii:- TECHNIFLOOR, Elvetia - pardoseli epoxidice- WEBAC, Germania - protectii impotriva apei- ZOLATONE, SUA - finisaje interioare multicolore.

Calitatea lucrarilor efectuate este atestata si garantata prin numeroase standarde si certificari obtinute de catre UNIFY Co. Ltd.:- ISO 9002 - fiind prima companie romaneasca certificata pentru constructii montaj - protectii pasive la foc si anticorozive;Detinem sistemul de management integrat SRAC certificat pe:- ISO 9001 - sistemul de management al calitatii;- ISO 14001 - sistemul de management de mediu;- ISO 18001 - sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale;- Autorizatia de Management al Calitatii in Domeniul Nuclear pentru Activitati de Constructii Montaj emisa de catre Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare- Certificat Autorizare pentru Laborator grad II emis de catre Inspectia de Stat in Constructii- Certificate de Atestare si Competenta pentru executarea lucrarilor de termoprotectie a structurilor metalice si ignifugarea materialelor combustibile cu vopsele termo - spumante emise de Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila.

Dovada in ceea ce priveste executia deosebita a produselor UNIFY Co. Ltd. o reprezinta o lunga lista de clienti si diferitele domenii din care acestia provin: nuclear, industria farmaceutica si alimentara, industria electronica, spitale, spatii publice, parcari.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212105323; Fax: 0212124672; 0241237581 (Cernavoda)
Str. Traian, Nr. 195, bl. 24, sc. A, ap. 5, Sector 2, Bucuresti
Distribuie