UHY Audit CD - Consultanta fiscala, audit financiar, Bucuresti

Contabilitate

Evidenta contabila este efectuata in conformitate cu Standardele Romane de Contabilitate si Standardele internationale de contabilitate.

Conversia situatiilor financiare – Pentru societati facand parte din grupuri multinationale, asiguram transpunerea situatiilor financiare in conformitate cu regulile contabile ale societatii mama.

Verificare si certificare situatii financiare – Expertii nostri contabili pot verifica si certifica situatiile financiare anuale, in concordanta cu dispozitiile legii nr. 82/1991 a contabilitatii si ale O.G. nr. 65/1994 privind organizarea activitatii de contabil autorizat si expert contabil

Precontrol/Review – Puteti evita eventuale sanctiuni ale organelor de control, solicitand departamentului nostru de specialitate verificarea respectarii normelor fiscale si contabile in vigoare.

Asistenta in timpul controalelor fiscale – In plus, puteti beneficia de asistenta de specialitate in timpul controalelor fiscale, precum si asistenta si consultanta in ceea ce priveste atacarea actelor administrative fiscale (plangeri, contestatii, actiuni in contencios administrativ).

Galerie foto
  • ...