UHY Audit CD - Consultanta fiscala, audit financiar, Bucuresti

Consultanta financiar-contabila

Expertii nostri pot asigura lunar verificarea inregistarilor contabile si corecta calificare a operatiunilor cu impact asupra patrimoniului societatii.

Respectand specificul serviciilor noastre, va putem oferi sugestii in ceea ce priveste optimizarea si eficientizarea activitatii Dumneavoastra.

 

consultanta de afaceri

Va ajutam in alegerea formei juridice optime pentru activitatea Dumneavoastra si va consiliem in ceea ce priveste inceperea sau achizitionarea unei afaceri autohtone.

 

consultanta fiscala

Influenta modificarilor legislative in materie fiscala impuse de adoptarea aquis-ului comunitar este acut resimtita incepand cu 1 ianuarie 2007.

In vedera asigurarii unei adminsitrari eficiente si a optimizarii fiscale, va propunem consultarea unor specialisti in domeniu.

Putem fi alaturi de Dumneavoastra in clarificarea oricaror probleme de fiscalitate si gasirea celor mai bune solutii, inclusiv prin adrese oficiale catre autoritatile competente.

Oferim asistenta completa in ceea ce priveste derularea investitiilor straine in Romania, inclusiv prin indeplinirea formalitatilor necesare:

– obtinerii vizelor de sedere in Romania si a permiselor de munca (de angajare in munca, de detasare sau pentru alte scopuri);

– aplicarii unei corecte impozitari a veniturilor obtinute de nerezidenti din Romania;

– desemnarii de reprezentanti fiscali in Romania sau de persoane imputernicite, in vederea indeplinirii obligatiilor legale de declarare si plata a impozitelor datorate in Romania.

 

Galerie foto
  • ...