Roads Infrastructure, Excavatii si demolari - Bucuresti

Despre Roads Infrastructure

Societatea Roads Infrastructure SRL este o firma cu capital integral privat, infiintata in Romania in anul 2011, cu sediul stabilit in Ilfov si cu punct de lucru In bucuresti. Societatea noastra ofera tuturor potentialilor clienti servicii in sectorul constructiilor cu utilaje tehnologice de constructii. De asemenea, societatea noastra ofera clientilor servicii de inchiriere utilaje de constructii de mica si mare capacitate, precum si autovehicule de transport, cu sau fara deservent. Serviciile de inchiriere utilaje de constructii se pot contracta pentru orice locatie, pe perioade de timp scurte sau lungi.

Printre lucrarile prestate de societatea SC Roads Infrastructure SRL, enumeram: constructii drumuri si platforme, decopertari, taluzari, terasamente, fundatii, parcari, desapeziri, constructii piscine, transport pamant, nisip, piatra, etc.

Parcul propriu de utilaje si echipamente de care dispune societatea noastra, le asigura clientilor executia la termen a oricarui tip de lucrare. Nu ezitati, vizualizati acum parcul nostru de utilaje si oferta de preturi a societatii noastre, pentru a va convinge ca suntem aliatul de care aveti nevoie pentru a duce la bun sfarsit lucrarile dvs.

Galerie foto
  • ...