Roads Infrastructure, Excavatii si demolari - Bucuresti

Excavatii si demolari in Bucuresti

  • Excavatii si demolari
  • Transport agabaritic

Excavatii si demolari in Bucuresti

Atuurile societatii SC ROADS INFRASTRUCTURE SRL sunt reprezentate de un personal profesionist si bine instruit, alaturi de utilaje profesionale cu aplicatii in sectorul masiv al lucrarilor de excavatii si demolari.

Excavatiile au o importanta cruciala in domeniul constructiilor. Astfel de lucrari pot fi foarte costisitoare si periculoase, de aceea societate noastra va pune la dispozitie personal calificat si echipamente de lucru profesionale, pentru a va asigura ca lucrarile dvs. de excavatii vor fi intotdeauna executate impecabil si in siguranta, pentru predarea la termen a unor lucrari fiabile. Indiferent daca este vorba de excavatii la scara larga sau de excavatii in spatii mai mici, buldoexcavatoarele din dotarea noastra pot satisface toate cerintele si nevoile clientilor nostri.

SC ROADS INFRASTRUCTURE SRL ofera de asemenea servicii de calitate prestate de un personal calificat, pentru lucrari dintre cele mai diverse: demolari in conditii depline de siguranta, atat pentru angajati cat si pentru toti cei aflati in perimetrul de lucru, constructii de drumuri si platforme, fundatii, taluzari, terasamente, parcari, sparturi, piscine, dezapeziri, etc.

Paleta diversificata de servicii puse la dispozitia clientilor nostri, ii asigura pe acestia ca suntem solutia ideala pentru executia la timp si cu cele mai bune rezultate, a lucrarilor acestora.

In plus fata de serviciile de constructii, demolari si excavatii, societatea SC ROADS INFRASTRUCTURE SRL dispune de utilajele necesare pentru a le pune in slujba clientilor pentru servicii de transport piatra, nisip, pamant, etc.

Galerie foto
  • ...