Transport, debarasare moloz Bucuresti, Ilfov

Debarasare Moloz Bucuresti si Ilfov

Evaluam volumul de moloz care va fi debarasat prin deplasarea unui delegat al firmei la locul santierului. Raspundem cu promptitudine si responsabilitate cererilor dv. privind eliberarea spatiilor de resturile de la constructii. Intervenim cu personal, containere si autospeciale pentru debarasare moloz. Preluam orice tip de moloz rezultat in urma unor lucrari de constructie, reabilitare, renovare sau reamenajare a unui imobil sau apartament. Organizam eficient orice operatiune de evacuare moloz prin trierea, sortarea si incarcarea diferentiata in functie de tipul de material debarasat.

Punem la dispozitia beneficiarilor containere cu capacitati variabile si adecvate pentru o depozitare corecta a oricarui tip de moloz. Incarcam manual saci de rafie si/sau containere care sunt preluate ulterior de autoutilitare. Ridicam rapid molozul sortat in containere sau incarcat in saci, pentru a nu bloca caile de intrare in imobil sau partea carosabila. Analizam cea mai buna solutie de actiune pentru debarasare moloz, in cazul in care nu exista spatiu de manevrare a utilajelor de interventie sau caile de acces sunt inguste. Asiguram transportul pentru debarasare moloz pana la locurile special amenajate pentru depozitarea deseurilor din constructii.

Avem personal calificat si capacitate logistica pentru orice tip de interventie pentru debarasare moloz Bucuresti. Intervenim eficient pentru debarasare moloz pentru ca dv. sa evitati orice neplacere in relatia cu asociatia de locatari sau vecinii de imobil daca sunt blocate caile de acces. Recomandam beneficiarilor serviciilor noastre sa ne contacteze in avans pentru a-si programa serviciul debarasare moloz Ilfov, incepand cu inchirierea unui container. Efectuam transporturi legale pentru debarasare a molozului.

Detinem autorizatie pentru transporturi speciale.

Exemplificam diverse tipuri de moloz care pot fi preluate de firma noastra:

Resturi si fragmente de zidarie sau mortar;
Caramida si tigla sfaramata;
Bucati de sticla;
Resturi de lemn de la tocuri de usi, rame de ferestre etc.;
Teracota dezafectata de la sobe si seminee;
Fragmente de gresie, faianta, adezivi intariti;
Linoleum vechi, resturi de parchet de lemn sau laminat;
Resturi de rigips si cofraje;
Materiale izolatoare, ambalaje de la materiale de constructie;
Segmente sau bucati de instalatii sanitare sau electrice;
Orice alt material de constructie care intra in categoria gunoi, rebut etc.
Nu preluam deseuri menajere!

Galerie foto
  • ...