Transport, debarasare moloz Bucuresti, Ilfov

Transport moloz

Transport moloz in municipiul Bucuresti si pe intreaga raza a judetului Ilfov.

In ce consta serviciul nostru de transport moloz?
In baza unei solicitari din partea dv., preluam orice tip de resturi, cum ar fi:

sparturi de caramida
fragmente de tencuiala sub forma de bucati sau dezagregate (pulbere)
resturi de cahle sau teracota de la demolarea sobelor
tigla sparta
resturi de lemn sau bucati de tamplarie de la usi si ferestre
bucati/sparturi de materiale de constructie (gresie, faianta, rigips, parchet lemn sau laminat)
materiale amestecate rezultate din schimbarea instalatiilor menajere (alimentare cu apa, tevi de gaze, conducte de canalizare etc.)
obiecte din fonta rezultate prin inlocuirea cazii de baie sau a caloriferelor
resturi de materiale izolatoare etc.
NU preluam deseuri menajere a caror colectare cade in sarcina altor firme special autorizate in acest sens.

Cu ce mijloc auto intervenim si cum se decide capacitatea acestuia?
Interventia noastra se va realiza cu o autospeciala a carei capacitate va fi corelata cu volumul de moloz care va fi preluat. Pentru o buna organizare, un delegat al firmei poate face o evaluare la fata locului.

Un alt element de care se va tine cont obligatoriu este deschiderea caii de acces pentru ca autospeciala sa poata fi dirijata cat mai aproape de locul de depozitare a molozului.

De asemenea, vom stabili daca incarcarea si preluarea se vor face direct intr-un container atasat autospecialei sau in saci de rafie care vor fi manipulati de catre personalul firmei noastre. Incarcarea manuala a sacilor pana la limita la care pot fi transportati in siguranta este, adeseori, singura solutie in cazul lucrarilor de reamenajare dintr-un apartament sau sediu de firma situate intr-un imobil in mediul urban.

Este necesare o programare pentru serviciul de transport moloz?
Exista perioade de maxima solicitare a serviciilor de transport moloz si atunci o programare este necesara, dar timpul de asteptare nu depaseste 1-2 zile lucratoare.

Atunci cand demarati o lucrare de amploare de tip santier sau numai de reamenajare a unei locuinte sau sediu de firma, este indicat sa stabiliti o relatie contractuala cu o firma de transport moloz. Prin aceasta, obtineti atat o estimare a costurilor de preluare a molozului pentru a fi incluse in bugetul general, dar va asigurati si interventia rapida a echipei noastre atunci cand solicitati serviciul de transport moloz.

Galerie foto
  • ...