Code Name - Traduceri si servicii conexe Voluntari

Apostilare

Apostila de la Haga (Apostille - Convention de la Haye du 5 Octobre 1961) - apostilare documente si traduceri pentru recunoastere în tarile semnatare ale conventiei.

Biroul de traduceri Code Name SRL va poate ajuta sa obtineti apostila de la oricare din autoritatile competente în acest scop în România: Prefectura, Tribunal sau Camera Notarilor Publici:

PREFECTURA:

La Prefectura, La Prefectura, APOSTILA se aplica pe originalele actelor oficiale administrative. Consultati lista completa a actelor ce pot fi apostilate la Prefectura.
Va putem reprezenta pentru obtinerea Apostilei în orice judet din tara, fara a fi necesara deplasarea dvs., în termene foarte scurte.
Mentiune: Actele de studii pot fi apostilate pe original doar dupa ce au fost vizate anterior la institutia competenta din cadrul Ministerului Educatiei. 

TRIBUNAL:

La Tribunal, APOSTILA se poate aplica doar pe originalele actelor emise de Ministerul Justitiei (Judecatorii, Registrul Comertului). Consultati lista completa a actelor ce pot fi apostilate la Tribunal.
Apostila la Tribunal se obtine în judetul în care a fost emis actul.
Va putem reprezenta pentru obtinerea Apostilei la Tribunalul Bucuresti, pentru acte emise în Bucuresti si Judetul Ilfov, fara a fi necesara deplasarea dvs. În anumite situatii, putem obtine apostila si la Tribunale din alte judete ale tarii, iar pentru detalii va rugam sa ne contactati direct.
 

CAMERA NOTARILOR:

La Camera Notarilor Publici, APOSTILA se aplica pe originalele actelor notariale, pe copii legalizate notarial si traduceri legalizate notarial.
Va putem reprezenta pentru obtinerea Apostilei pe actele notariale si copii/traduceri legalizate de notari din orice judet al României.
Mentiune: O traducere legalizata va putea fi apostilata doar daca originalul actului tradus este emis de autoritatile române. Daca vi se cere ca actul original sa fie apostilat, acest lucru trebuie facut înainte de efectuarea traducerii, pentru ca textul apostilei sa fie cuprins în traducere.


 

Raspundem oricaror solicitari urgente, din orice oras al tarii sau din strainatate, indiferent de volumul de lucru, în limitele programului de lucru al institutiilor implicate. Putem prelua si livra comenzile prin curier rapid (national sau international).

 

Info: Apostilarea consta în aplicarea de catre autoritatile competente ale unui stat semnatar al Conventiei de la Haga a unei stampile (Apostila) pe actele oficiale emise în tara respectiva si care urmeaza a fi prezentate pe teritoriul unui alt stat semnatar al Conventiei. Nu pot fi apostilate în România acte emise în alte state.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0772092733
Bd Eroilor, nr. 45, etaj 1, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie