Total Service Bucuresti - Reparatii masini de spalat

Reparatii masini de spalat

Cu o vasta experienta de peste 14 ani in domeniul reparatilor masinilor de spalat, echipa Total Service are capacitatea, tehnica, profesionala si logistica de a repara orice model de masina de spalat intr-un timp foarte rapid indiferent de marca sau de vechime.

Interventii Rapide !

Interventii in maxim 2 ore de la plasarea comenzii ! Ne deplasam in functie de disponibilitatea dvs !

Profesionalism Garantat !

Reparam orice model de masina de spalat, Whirlpool, Arisont, Indesit Artic, zanussi, samd.

Servicii Garantate !

Ofera garantie orcarei reparatii, de la 1 la 5 ani in functie de originea piesei sau complexitatea lucrarii !

Consiliere Telefonica !

Oferim consiliere telefonica, va ajutam informativ chiar si pentru reparatie in regim propriu !

Constatarea Gratuita !

Constatare gratuita indiferent de complexitate, chiar si in cazul in care optati sa nu o reparati !

Deplasare Gratuita !

Deplasarea este gratuita, fara costuri ascunse in reparatia efectuata sau in piesele inlocuite !

Experienta de peste 14 ani!

Prin avantajul experientei suntem in stare sa reparam orice model de masina de spalat intr-un timp foarte rapid indiferent de marca sau de vechime.

Reparam masini de spalat whirlpool, masini de spalat indesit, masini de spalat zanussi, masini de spalat arctic, masini de spalat beko, masini de spalat candy, masini de spalat bosch, masini de spalat samsung, masini de spalat siemens, masini de spalat ignis, masini de spalat polar, masini de spalat electrolux, masini de spalat gorenje, masini de spalat ariston masini de spalat ardo s.a.m.d.

Stoc real de piese

Dispunem un stoc real de piese pentru orice marca de masina de spalat, de la motoare, cuve, electrovalve apa, tamburi, hublouri, tripode, programatoare, module electronice, carbuni, pompe de evacuare si pana la rezistente, furtune, garnituri hublou, termostate, cabluri de alimentare s.a.m.d.

Service profesionist

Service profesionist reprezentat printr-un atelier de lucru amenajat cu toate uneltele necesare reparatiilor masinilor de spalat. Suntem mandri sa vorbim de aceste aspecte tehnice profesionale deoarece nu suntem nevoiti sa apelam la alte cai mai neortodoxe ( ciocan, dalta, leviere etc.) pentru unele reparatii cum ar fi schimbarea rulmentilor, flanselor, tamburilor, cuvelor capsulate s.m.d.

Galerie foto
  • ...