Total Service Bucuresti - Reparatii masini de spalat

Despre noi

Reparatii masini de spalatEXPERIENTA DE PESTE 14 ANI!

Cu o serioasa experienta de peste 14 ani , suntem mandri sa va transmitem ca in toti acesti ani care au trecut de la intrarea noastra in domeniul reparatiilor masinilor de spalat, am pus calitatea pe primul loc si am venit în întâmpinarea nevoilor clientiilor cu cele mai potrivite preturi si cele mai bune servicii din acest domeniu.

Cei 14 ani de experienta, pentru noi nu reprezinta doar crestere profesionala ci si importanta reusitei de a presta servicii de incredere, incredere pe care ne-am castigat-o in timp si care reprezinta pentru noi cea mai importanta implinire in toti acesti ani de schimbari.

Promovam un stil de serviciu, profesional-prietenesc, promt si eficient, departe de promovarea mesajelor de reparatii masini de spalat prin cuvinte inselatoare "rapizi, ieftini, gratuit...s.m.d.". Experienta ne-a invatat ca trebuie sa oferim transparenta, nu minciuni prin ascunderea costurilor de transport/constatare/manopera in prestarea serviciului propriu zis.

MISIUNEA&VIZIUNEA

Misiunea si Viziunea noastra este aceea de a continua cu aceasi abordare, calitate la preturi accesibile prin promtitudine si eficienta maxima.

Suntem la dispozitia tuturor clientilor si le oferim suport si asistenta profesionala ori de câte ori este nevoie.

Prin avantajul experientei suntem in stare sa reparam orice model de masina de spalat intr-un timp foarte rapid indiferent de marca sau de vechime.

Galerie foto
  • ...