Topham Accountant & Audit 96 contabilitate completa Bucuresti

Servicii inventariere patrimoniu

Incepând din luna noiembrie 2011, companiile mici si mijlocii, precum si lanturile mari de magazine, pot apela cu incredere la noile servicii oferite de specialisti in realizarea inventarului.

Lansate cu scopul de a optimiza procesul de inventariere, atat la nivelul calitatii, cat si la nivelul costurilor si al timpului alocat, TOPHAM ACCOUNTANT AUDIT 96 SRL isi propune sa ofere clientilor o gama de solutii rapide si eficiente, adaptate nevoilor fiecaruia dintre ei.

Serviciile oferite acopera atat inventarul complet de produse, inventarul de grupe de produse, inventarul unui esantion de produse, precum si inventarierea mijloacelor fixe. In fiecare caz, tehnologia folosita pentru culegerea datelor si generarea rapoartelor este una moderna, menita sa elimine erorile umane si sa asigure rezultate corecte si rapide.

Este adresat tuturor genurilor de firme care detin stocuri de marfa, produse finite, semifabricate.

Avantaje: TOPHAM ACCOUNTANT AUDIT 96 SRL are in spate o echipa de oameni profesionisti, cu experienta in domeniu, pregatiti sa ofere clientilor a abordare personalizata pe tot parcursul procesului de inventariere: de la analiza situatiei initiale, stabilirea obiectivelor si planificarea inventarului, la deplasarea pe teren si realizarea propriu-zisa a inventarului, pana la analiza ?i evaluarea rezultatelor.

Pret: Preturile sunt calculate in functie de volumul de munca si complexitatea lucrarilor.

Oferta speciala: Pentru clientii de contabilitate se acorda reduceri substantiale.

Galerie foto
  • ...