Topham Accountant & Audit 96 contabilitate completa Bucuresti

evidenta contabila completa sintetica si analitica

TOPHAM ACCOUNTANT AUDIT 96 SRL ofera servicii de evidenta contabila completa sintetica si analitica pentru societati comerciale mici si mijlocii din orice domeniu de activitate economicã finalizate prin întocmirea si depunerea raportarilor lunare, trimestriale si anuale obligatorii si conforme legislatiei în vigoare; refacere de evidenta contabila; certificare de bilanturi; servicii de cenzor la societatile pe actiuni si nu numai; asistenta fiscala si financiar-contabila; servicii de asistenta in cazul rambursarilor de TVA; pregatirea si asistenta pentru controale fiscale (Garda Financiara si Administratia Financiara) etc.

Este adresat tuturor genurilor de firme, de la productie pana la servicii, ONG-uri etc.

Avantaje: Pentru dvs nu lucreaza un om ci o echipa cu experienta. Ai o evidenta contabila si fiscala mereu concordanta cu ultimele legi si tendinte europene. Nu trebuie sa fii la curent cu schimbarile legislative. De asta ne ocupam noi. Economisesti bani platind taxe mai mici – suntem profesionisti si cunoastem in amanunt posibilitatile de optimizare si minimizare a taxelor si impozitelor. Nu trebuie sa te precupe greselile de intocmire sau penalitatile de intarziere – noi garantam buna intocmire si depunerea la timp a tuturor declaratiilor. Vei fi asistat cu ocazia oricarui control fiscal – experienta noastra te va feri de eventualele abuzuri.

Pret: Preturile sunt calculate in functie de urmatoarele: tipul de activitati desfasurate de dvs, volumul de inregistrari contabile, complexitatea activitatii financiar-contabile, volumul cifrei de afaceri, tipul de intreprindere (microintreprindere, IMM, platitor sau nu de TVA etc)., numar de salariati. Pretul este negociabil.

Oferta speciala: Pentru cei care apeleaza la serviciile noastre contabile beneficiaza de servicii de consultanta financiar-contabila si fiscala on-line si telefonic gratuit.

Galerie foto
  • ...