Top Courier - Transport marfa, mobila, materiale de constructii, Bucuresti

Transport mobila, mutari

Transport marfa si mobila, mutari din apartamente, sedii firme din diferite locatii la un pret corect si accesibil pentru toate buzunarele. Asiguram contracost demontarea mobilierului, infolierea si/sau asamblarea la optiunea clientului.

Transportul de mobila este un serviciu pe care il tratam cu maxima seriozitate pentru ca mobilierul sa poata fi transportat in conditii optime. Atunci cand vine vorba de mutari, de stransul si transportul de mobila, a obiectelor sau chiar a materialelor de constructie, firma TOP COURIER - Transport Marfa Bucuresti va economiseste timp si rabdare. Noi stim ca mutatul poate fi obositor si stresant si de aceea suntem acolo cand aveti nevoie de noi. Chiar daca abia ati cumparat mobila si doriti transportul ei, nu ezitati sa ne contactati!

Atunci cand trebuie sa va mutati, relocati sediul, de multe ori este o mare bataie de cap deoarece multe obiecte pot fi incurcate sau corpurile de mobila nu sunt manevrate in cele mai bune conditii. Noi acordam atentie acestor detalii. In ultimul timp firma TOP COURIER - Transport Marfa Bucuresti si-a concentrat atentia si asupra mutarilor de sedii datorita cererilor din ce in ce mari din partea clientilor din Bucuresti, Ilfov si localitatile limitrofe.

Galerie foto
  • ...