Top Courier - Transport marfa, mobila, materiale de constructii, Bucuresti

Transport marfa Bucuresti

Serviciile de transport marfa sau mobila si mutari se adreseaza atat persoanelor fizice cat si firmelor, corporatiilor sau institutiilor.

Realizam transport de marfa sau mobila pe distante scurte in Bucuresti, Ilfov si localitatile limitrofe. Pentru a comanda un transport de marfa sau mobila este necesar sa ne contactati telefonic pentru stabilirea detaliilor. Sa ne comunicati km reali, adresa corecta de incarcare/descarcare si dimensiunea mobilierului sau a marfurilor respective. Ne deplasam la adresa indicata de dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Firma TOP COURIER - Transport Marfa Bucuresti pune la dispozitia clientilor livrarea produselor, materialelor de constructii cumparate de la magazinele de bricolaj din Bucuresti, Ilfov sau localitatile limitrofe. Livrarea se face de la magazinul de unde ati achizitionat produsele. Plata pentru transportul marfurilor se face in functie de tipul produselor si de distanta pana la adresa de livrare mentionata de catre client. Livram materiale de constructii de la orice magazin de bricolaj: Dedeman, Bricostore, Brico Depot, Leroy Merlin, Praktiker, Hornbach, Mathaus, etc.

Galerie foto
  • ...