Tinka Smile - Cabinet stomatologic Bucuresti

Chirurgie dentara

Chirurgia orala abordeaza aspectele de patologie chirurgicala din regiunea cavitatii bucale. Exista o serie de interventii de chirurgie orala care pot fi efectuate in cabinetul stomatologic, in circumstantele in care sunt realizate toate conditiile materiale necesare efectuarii unei operatii sangerande, dar si tratarii unor eventuale accidente sau complicatii posibile.
  
 
 
De regula, in cabinetele de stomatologie se pot practica interventii endo-orale (dento-alveolare, interventii de mica amploare asupra mucoasei orale, a limbii, a planseului bucal).

Interventiile de chirurgie maxilofaciala se efectueaza in servicii de specialitate, unde exsita posibilitati de asigurare a unor tratamente complexe, chirurgicale si de ingrijiri postoperatorii.

Pe langa dotarea materiala corespunzatoare sunt cateva conditii de baza necesare efectuarii unei interventii chirurgicale, anume:

asigurarea unei vizibilitati perfecte asupra campului prin crearea unui acces cat mai convenabil;
o iluminare rece, care sa nu incalzeasca operatorul si pacientul si sa nu arunce umbre asupra zonei pe care se intervine;
asigurarea evacuarii sectrtiilor sau a sangelui, fie prin folosirea aspiratorului, fie prin tamponament, pentru a nu inunda campul operator si a nu jena respiratia bolnavului.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212568181; 0722578181
Sos. Pantelimon, nr. 115, bl. 400A, parter, ap. 4, Sector 2
Distribuie