Tinka Smile - Cabinet stomatologic Bucuresti

Estetica dentara

Estetica dentara este una dintre cele mai puternice instrumente in recrearea unei estetici faciale noi, existant studii care afirma ca una din cele mai remarcate trasaturi faciale este cea a gurii si respectiv a surasului.

Pornind de la povestile actuale din media in care, dupa transformare fizica major, succesul si fericirea au urmat implicit si imediat ne dam seama cat de insetata e omenirea dupa frumusete.
  
 
 
Pornind de la povestile actuale din media in care, dupa transformare fizica major, succesul si fericirea au urmat implicit si imediat ne dam seama cat de insetata e omenirea dupa frumusete.

Zambetul este unul dintre instrumentele noastre de comunicare cele mai puternice si poate infulenta semnificativ prima impresie a oamenilor. El are un impact fundamental nu numai asupra aspectului estetic, dar si asupra expresiei faciale, functiei masticatorii, foneticii si exprimarii verbale. Un zambet sanatos ce lasa la vedere dinti albi stralucitori, reprezinta o combinatie a perceptiei “frumusetii” si “sanatatii”.

In ziua de astazi, o cerere frecventa a pacientilor din toata lumea este de a primii tratamente dentare care optimizeaza aspectul estetic si functia, ceea ce ii poate ajuta sa isi creasca propria stima de sine si sa isi imbunatateasca relatiile profesionale si personale.

Estetica dentara este utilizata în general pentru a face referire la orice lucrare dentara care îmbunatateste aspectul (desi nu neaparat functionalitatea) dintilor, gingiilor si / sau muscaturii. Se concentreaza în principal pe îmbunatatirea esteticii dentare a culorii, pozitiei, formei, marimii, alinierii si aspectului general al zâmbetului. Multi medici stomatologi se refera la ei însisi ca „esteticieni dentari”, indiferent de educatia specifica, specialitatea, pregatirea si experienta lor în acest domeniu.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212568181; 0722578181
Sos. Pantelimon, nr. 115, bl. 400A, parter, ap. 4, Sector 2
Distribuie