Teatrul vienez de Copii - Cursuri de teatru, Bucuresti

Ateliere de teatru pentru adulti

Pe lânga ateliere si cursuri pentru copii si tineri, Teatrul Vienez de Copii  ofera si cursuri de formare pentru profesori bazate pe principiul „pregatiti formatorii”.

Folosind instrumente educationale teatrale, cum ar fi improvizatia, munca de text si ritmul, dezvoltam programe speciale pentru ucenici, cu accent pe motivatie, lucru în echipa, comunicare, prevenirea violentei si multe altele. Studentii participa si la atelierele noastre personalizate, de exemplu pentru a se pregati pentru prezentarea tezei de master si pentru a-si îmbunatati prezenta pe scena si fluenta în vorbire.

Din 2008, cu colaborarea intensa a Dr. Brigitte Sindelar de la Universitatea Privata Sigmund Freud, prof. dr. Max H. Friedrich, seful Clinicii Universitare pentru Psihiatrie a Copilului si Adolescentului, si popularul cercetator german despre creier, prof. Manfred Spitzer din Ulm, au initiat studii stiintifice. În cursul discutiei actuale despre educatie, aceste studii si rezultatele lor ofera un nou impuls si noi subiecte de conversatie. Mai presus de toate, ultimele studii cu prof. Spitzer arata clar ca actoria si muzica au o influenta directa asupra dezvoltarii inteligentei umane si a abilitatilor de comunicare.

Galerie foto
  • ...