TCV Asigurari - Firma Asigurari Bucuresti

Asigurare de locuinta obligatorie Pad

e este asigurarea obligatorie pentru locuinta?

Polita de asigurare pentru locuinte (PAD) este obligatorie si îti vine în ajutor în caz de dezastru natural. Riscurile pe care le acopera sunt: inundatii, cutremure de pamânt, alunecari de teren. Pentru deteriorarile care au rezultat în urma acestor trei dezastre naturale se acorda daune materiale.

Ce este asigurarea obligatorie pentru locuinta?

Intemperiile, vremea nefavorabila si dezastrele naturale sunt din ce în ce mai frecvente. Tocmai de aceea obligativitatea de a încheia o asigurare de locuinta, cât mai cuprinzatoare, poate fi de mare ajutor pentru toti proprietarii de case, imobile, locuinte, apartamente etc.

Costurile si riscurile ce pot fi acoperite printr-o asigurare PAD sunt extrem de utile pentru a face mai repede investitiile si reparatiile necesare, a depasi situatia neplacuta si a aduce o locuinta la stadiul de utilizare.

Chiar daca multi nu cunosc prevederile legale si cred ca fac economii taind asigurarea de locuinte obligatorie de pe lista de cheltuieli, în caz de dezastre, accidente sau evenimente neprevazute costurile implicate vor fi mult mai mari si mai greu de suportat.

Pretul la care poate fi încheiata la ora actuala o astfel de polita PAD sunt relativ mici si de aceea recomandam sa nu omiteti în niciun an sa va asigurati locuinta. Semnarea ei va poate scapa de mult probleme si va asigura confortul si siguranta de care aveti atât de mult nevoie.

Cum poti cumpara si face un calcul pentru asigurarea de locuinta?

Pentru a încheia si intra cât mai repede în posesia unei asigurari de locuinta obligatorie, daca vei parcurge cei 6 pasi enumerati mai jos, întreg demersul va fi mult mai simplu si usor.

Pentru ca multi clienti actuali prefera sa recurga la avantajele puse la dispozitie de tehnologie si de platile online, pe site-ul nostru sunt disponibile cele mai noi si practice modalitati de a semna si încheia o polita PAD.

Prin simpla completarea cu datele corecte a câmpurilor obligatorii din formularul disponibil, si prin trimiterea lor catre noi, poti primi mai multe calcule si variante de oferte, din care ai posibilitatea de a o alege pe cea mai rentabila.

Pretul unei asigurari obligatorii pentru case si apartamente va fi întotdeauna în functie de valoarea locuintei, anul constructiei, materialele de constructie utilizate, suprafata, destinatie si riscurile acoperite.

Care sunt principalele avantaje ale achizitiei unei asigurari de casa de la TCV?

Fiind o firma de asigurari specializata, serviciile noastre includ o oferta variata de asigurari de case si locuinte PAD. Pentru a simplifica procesul si a va ajuta sa faceti economie de timp si bani, compania noastra permite inclusiv consultarea si achizitia online.

Asigurarile de case obligatorii ce pot fi cumparate de la noi provin de la cei mai importanti asiguratori din domeniu si pot fi suplimentate pentru a acoperii si alte dezastre, care nu sunt incluse în riscurile de baza.

Noi suntem un broker pentru asigurari PAD autorizat si te putem ajuta cu toate informatiile si detaliile de care ai nevoie pentru a face cea mai potrivita alegere. În functie de valoarea si caracteristicile locuintei, de riscurile pe care vrei sa le acoperi si de bugetul disponibil, agentii nostri de pot consilia în a lua o decizie sigura si înteleapta.

Suntem un asistent de brokeraj autorizat si detinem toate certificarile necesare pentru a te ajuta sa cunosti, sa alegi si sa cumperi asigurarea de locuinta obligatorie care corespunde cel mai bine dorintelor si intereselor tale.

Prin intermediul site-ului si calculatorului de preturi pentru asigurari locuinte poti obtine mai multe oferte si poti semna cel mai avantajos contract PAD!

Galerie foto
  • ...