Epardoseli Retail - Pardoseli rezidentiale, comerciale, sportive, Bucuresti

Tapet dormitor

Tapet alb model clasic lavabil Cristiana Masi Lusso 42500 1.06 ml x 10.05 ml 

Tapetul clasic alb Cristiana Masi Lusso 42500 este un model versatil si modern. Acesta este lavabil, formând o suprafata neteda si moale ce pare o carte de tapet. Tapetul se poate comanda în dimensiunile 1.06 ml x 10.05 ml.

Beneficiile acestui tapet includ:

1. Design clasic ce poate îmbunatati aspectul oricarei camere;2. Lavabil pentru o usurare a curateniei;3. Poate fi comandat în diverse dimensiuni si texturi.”

În catalog puteti gasi tapet cu ornamente, care stralucesc frumos cu nuante de brocart. Plantele de tip Adamicas si palmier vor aduce o atmosfera luxoasa în interior, se potrivesc perfect cu mobilierul elegant si alte accesorii. Motivele ornamentale pot fi simtite clar sub degete, unele dintre ele au fost finisate cu un “fir” gros, care seamana cu broderia.

Colectia ofera, de asemenea, imagini de fundal care seamana cu tesaturi încretite. Modelele cu draperii dispuse în dungi si fâsii au fost decorate cu elemente stralucitoare, care introduc o atmosfera eleganta în interioare. La rândul sau, tapetul care imita marmura îsi va gasi locul atât în interioarele clasice, cât si în cele moderne, va arata foarte bine pe peretii din bucatarie, hol si camera de zi. Din catalog nu puteau lipsi accentele florale – tapetul în flori va introduce un caracter primavaratic în camere. Modelul da impresia de tridimensionalitate, poate fi folosit pentru interioarele clasice si pentru cele mentinute într-o tema florala.

Galerie foto
  • ...