Epardoseli Retail - Pardoseli rezidentiale, comerciale, sportive, Bucuresti

Mocheta alb gri sali evenimente Prominent 090

 

Model mocheta alb gri sali evenimente hotel cu fir tuns de trafic intens

Mocheta alb gri sali evenimente, hotel  Prominent 090  Arcedition de la Balta Belgia este fabricata din poliamida Saxony. O mocheta eleganta , ce poate oferi o bază pentru un stil stil de amenajre cu toul unic. Mocheta alb gri sali evenimente, hotel  Prominent are o suprafata confortabila ce adauga un aer de moliciune in orice mediu. Mocheta este tratata antistatic si antibacterian, este rezistenta la trafic intens si se curata foarte usor deoarece are tratament antimurdarire pe suprafata firului. Un model de mocheta de trafic hotel rezistenta la pete si substante chimice. Nu se decoloreaza in timp sub actiunea razelor solare.

Material: 100% PA IMPREL® Clasa de utilizare: 33 Clasa de foc: Cfl-s1 greutate fir: ca. 1.150 gr / m²

RECOMANDARE: Sali Evenimente Hoteluri Pensiuni Restaurante Spatii publice si rezidentiale cu trafic

 

Modele de mocheta trafic intens greu birouri, hoteluri, restaurante, sali de evenimente

Modele de mocheta trafic intens. Magazinul online ePardoseli aduce in atentia clientilor mocheta trafic intens greu ignifugata pentru birouri, sali de evenimente, receptii hotel, camere pensiuni si nu numai cu zeci de oferte de pret. Modelele de mocheta trafic intens reprezinta solutia ideala si practica pentru amenajarea pardoselilor din cladirile de birouri, hotelurilor, restauratelor si salilor de eveniente. Mocheta trafic intens ofera avantajul izolarii fonice, este antistatica, antibacteriana si antialergica si “incalzeste” spatiul unde este montata. In functie de tipul suportului pe care este montata mocheta si de geometria spatiului se poate opta intre varianta instalarii unei mochete in rola sau pentru mocheta dale. Mocheta de trafic are urmatoarele avantaje: izolare fonica foarte buna, rezistenta la traficul intensiv, este rezistenta la scaune, are confort termic sporit, design spectaculos cu diferite modele clasice sau moderne.

Mocheta de tip rola, aceasta reprezinta o solutie confortabila, practica si rapida pentru amenajarea spatiilor de birouri. Datorita avantajelor sale incontestabile, mocheta a inlocuit de-a lungul timpului pardoselile clasice. O mocheta pentru birouri conduce la crearea unui confort mai mare si a unei atmosfere primitoare. Pardoseala de tip mocheta este disponibila intr-o varietate de modele, culori si design-uri, avand tonuri si varietati de nuante unice si oferind posibilitati nenumarate de creatie. Optiunea schimbarii unor anumite culori din modelul mochetei o transforma intr-o pardoseala ideala pentru birouri.

Galerie foto
  • ...