Synris Dent - Servicii stomatologice Bucuresti

Protetica dentara

Dintii lipsa nu doar ca provoaca un mare disconfort, dar pot avea efecte negative si asupra sanatatii orale, fizice si chiar psihice.
De aceea, oferim foarte multa atentie, dedicare si resurse serviciilor de protetica pe care le oferim la Synris Dent.

Protetica are grija în mod particular de arcadele dentare atunci când este vorba despre pierderea sau tocirea dintilor. Aceste pierderi pot avea consecinte grave asupra sanatatii, printre care se numara deplasari ale dintilor, modificari ale ocluziei si tulburari ale tubului digestiv, boli parodontale, cresterea riscului de carii sau chiar afectiuni de ordin psihologic cauzate de dezechilibrul estetic si functional al danturii.

Pentru solutionarea acestor probleme, avem o echipa dedicata, cu experienta, ce dispune de cele mai noi tehnologii si materiale, astfel încât zâmbetul tau sa fie din nou sanatos.

Astfel, avem solutii protetice atât fixe, cât si mobile. Pentru acestea folosim tehnici computerizate pentru un aspect placut si o acomodare cât mai usoara, precum tehnologia CAD-CAM pentru frezarea suportului de zirconiu pentru coroanele ceramice.
Realizam proteze acrilice, elastice sau scheletatefatete si coroane ceramice, precum si implanturi din zirconiu si reconstructii.

Este important de mentionat ca zirconiul folosit ca material principal pentru implanturi sau coroane are mari avantaje estetice, este mult mai rezistent decât alte optiuni disponibile, iar organismul se adapteaza foarte usor la el.

Galerie foto
  • ...