Swiss Optik-Bucuresti

Servicii optica

In fiecare dintre sediile Swiss Optik va asteptam cu cate o echipa de doctori oftalmologi, optometristi si consultanti gata sa va ofera o consultatie completa si corecta, dar si o experienta placuta.

Medicii nostri sunt atent selectionati de catre managamentul companiei, astfel incat sa va asiguram consultatiile corecte de care aveti nevoie. Calitatea este una dintre valorile care ne defineste pe noi, Swiss Optik, asa ca serviciile pe care vi le punem la dispozitie sunt fara de cusur.

  Echipa noastra este gata sa va primeasca la o consultatie. Copii, parinti, bunici, cu mic cu mare, va invitam sa va programati!   De ce sa va faceti un control oftalmologic?  

Pentru ca, chiar daca nu simiti ca aveti ceva probleme, preventia este necesara. Anumite afectiuni nu au simptome, dar un medic oftalmolog vi le poate descoperi si trata.

 

Pentru ca, desi simtiti ca ochelarii pe care ii aveti acum va ajuta suficient, este posibil ca ochiul, de fapt, sa se forteze sa vada corect. Dioptriile se pot schimba periodic, asadar, si dumneavoastra trebuie sa va schimbati ochelarii.

 

Pentru ca afectiunile oculare descoperite la timp pot fi mult mai usor tratate, decat bolile vechi. Astfel, va puteti pastra vederea clara si ochii sanatosi pentru mult timp.

 

Pentru ca vederea este un simt foarte pretios de care trebuie sa ne ingrijim cat mai atent, pentru a-l pastra la nivel optim pentru cat mai mult timp.

 

Pe langa serviciile medicale oferite de medicii oftalmologi si optometristii din echipa Swiss Optik, iti oferim si consultanta permanenta in oricare dintre sediile noastre. Asadar, personalul nostru este oricat gata sa te ajute sa iti alegi rama cea mai potrivita, sa te invete cum sa iti protejezi ochelarii sau lentilele de contact, sa iti ofere cele mai bune solutii, 100% personalizate pentru tine.

Galerie foto
  • ...