Swiss Optik-Bucuresti

Lentile pentru ochelari

Scopul nostru este sa contribuim la mentinerea sanatatii dumneavoastra prin produse de o calitate inalta si de un estetic incontestabil.

Am ales sa colaboram cu furnizorii de lentile cei mai profesionisti: Essilor, Hoya, Zeiss, Rodenstock pentru a va putea oferi o gama diversa de lentile: lentile monofocale, lentile bifocale, lentile progresive, lentile progresive pentru interior, lentile de soare cu dioptrii, lentile fotocromatice.

  Lentile monofocale

Lentilele monofocale sunt destinate corectiei fie pentru vederea de aproape, fie pentru vederea la distanta.

Lentile bifocale

Lentilele bifocale sunt destinate corectiei vederii de distanta si aproape, cu aceeasi lentila, iar delimitarea zonei de distanta de cea de aproape este clara, vizibila. Segmentul pentru aproape (citit) este confortabil, cu lungimea de 25 sau 28 mm.

  Lentilele progresive

Lentilele progresive sunt cele mai performante lentile; asigura vedere clara la orice distanta (exista zona vederii la distanta, la semidistanta si pentru vederea de aproape), fara delimitare vizibila a acestor zone (estetice), nu tradeaza varsta purtatorului si se pot monta pe orice rama oferind o mare libertate de miscare.

Lentilele progresive de interior

Lentilele progresive sunt lentile pentru lucru si birou, dar nu pot fi purtate pe strada. Asigura o vedere confortabila atat pentru aproape cat si pentru intermediar (pana la 1,5m).

In functie de tipul materialului, va putem oferi: lentile organice (de plastic), lentile minerale (de sticla) sau lentile din policarbonat.

  Lentilele organice (plastic)

Lentilele organice sunt cu pana la 50% mai usoare decat lentilele minerale, ofera protectie UV, sunt rezistente la socuri (nu se sparg) si se pot monta pe orice rama.

Lentilele minerale

Lentilele minerale sunt recomandate pentru anumite activitati, mai ales pentru cele care se desfasoara la temperaturi ridicate (sudura, topitorii) sau in mediu cu mult praf (nu se zgarie), se sparg usor, sunt mai grele decat orice alte lentile si se pot monta doar pe rame intregi.

  Lentilele din policarbonat

Lentilele din policarbonat sunt rezistente la impact (recomandate pentru actvitati sportive, copiilor, pentru un stil de viata activ), sunt incasabile, sunt foarte usoare si elastice; Sunt mai subtiri cu 25% decat lentilele organice si sunt recomandate pentru rame cu surub si fir.

Galerie foto
  • ...
  • ...