Sunshine Edu - After School Bucuresti

Program

Distractia începe aici dupa scoala, dar învatarea nu înceteaza niciodata!
Educatia se îmbina cu jocul, într-o maniera echilibrata si atent supravegheata, dezvoltând un stil de viata sanatos pentru copilul dumneavoastra. Atmosfera calda, primitoare, îl vor face pe copil sa se simta ca într-o familie ce îi va stimula creativitatea, gândirea si dezvoltarea sociala.
Programul este foarte bine structurat astfel încât cresterea copilului sa fie una cât mai echilibrata, nu doar pe plan educational ci si personal. Tocmai de aceea în program se vor regasi activitati precum învatarea unei limbi straine, jocuri de echipa, lectii de muzica sau dans, pauza de masa, ora de teme si de corectare a acestora si multe alte activitati interesante.
OPTIONALE INCLUSE ÎN PRET:

Limba Engleza intensiv; Club de Lectura – În cadrul clubului de lectura, se va dezvolta dorinta de a citi, copiii vor face cunostinta mai aprofundat cu literatura si totodata cu lectura; Bune maniere; Enciclopedie; Decoratiuni; Colaje; Educatie financiara si antreprenoriala.

Special pentru copiii inscrisi la After School, avem oferte de pret avantajoase la cursurile extrascolare Sunshine.
PROGRAM ZILNIC ORIENTATIV:

11:30 – 12:30 În acest interval are loc sosirea copiilor de la scoala, la After School.  Activitati libere / program de relaxare

12:30 – 13:00 Se serveste masa de prânz.

13:00 -14:00 Limba Engleza.

14:00 – 16:00 Fixarea si aprofundare cunostintelor dobândite la scoala, efectuarea temelor, exercitii suplimentare si corectarea acestora de cadrele didactice din cadrul institutiei noastre.

16:00 – 16:30 Servirea unei gustari.

16:30 – 17:00 Program de relaxare

 

17:00 – 18:30 Optionale/ Optionale contra cost

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0741123340
Str. Lt. Av. Vasile Fuica, nr. 42, Sector 1
Distribuie