Sunshine Edu - After School Bucuresti

Lumea Sunshine After School

Când nu se afla lânga copiii lor, parintii îsi doresc pentru acestia un loc asemanator celui de acasa, în care sa învete si sa creasca în siguranta, înconjurati de iubirea, grija si profesionalismul adultilor.
La After School Sunshine Education copiii vor întâlni personal dedicat, deschis, cooperant, oameni care stiu sa zâmbeasca, sa asculte nevoile micutilor si sa se joace cu ei, îmbinând studiul cu miscarea si relaxarea.
Pentru a-i asigura cel mai bun start, este necesar ca dupa orele de scoala micul elev sa beneficieze de un program echilibrat care sa-i respecte copilaria îmbinând pregatirea scolara cu elemente recreativ-educative si de joc.
Petreceri pentru copii
Zilele de nastere ale micutilor sunt motive de veselie pura. De aceea, After School-ul Sunshine Education pune la dispozitie sala de evenimente pentru organizarea petrecerilor pentru copiii înscrisi, fara niciun cost suplimentar.
Activitati optionale
Activitatile optionale ale After School-ului Sunshine Education sunt concepute pentru a ajuta copiii sa creasca armonios si sa-si dezvolte noi abilitati.

ENGLEZA
GERMANA
DANS
SAH
PIAN
CANTO
CHITARA
CURSURI DE GATIT
KIDS DEBATE
PICTURA
KARATE
CURS DE ROBOTICA

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0741123340
Str. Lt. Av. Vasile Fuica, nr. 42, Sector 1
Distribuie