Ozzyes Dent-cabinet stomatologic-Bucuresti

Estetica dentara

Zambetul joaca un rol foarte important in viata noastra. Un zambet frumos arata intotdeauna buna dispozitie a persoanei, prosperitate si succes.

Estetica dentara, putem spune, ca a aparut din nevoia oamenilor de a avea zambetul dorit, acolo unde natura, poate, nu a fost prea darnica sau a fost dar nu este ceea ce ne dorim.

Vorbim tot despre estetica si in cazul in care punem o plomba si aceasta chiar daca se afla intr-o zona vizibila sau nu, trebuie sa fie cat mai aproape sau identica cu fizionomia si culoarea dintelui tratat.

Estetica combina toate cunostintele stomatologice deoarece, pentru realizarea ei, trebuie sa beneficiem, uneori, de tratament ortodontic, chirurgical, parodontal, endodontal etc

Fațetele ceramice pot fi utilizate cu succes atunci când există: spații interdentare inestetice; malpozitii dentare minore și moderate; colorații intrinseci reduse și medii ( fluoroza este des italnita); dinți cu forme și dimensiuni inestetice; leziuni carioase însoțite de pierderi moderate de substanță dentară; traumatisme dentare etc

Fatetele au textură și transluciditate similara cu a dinților naturali.

In unele cazuri, pentru realizarea fatetelor este necesara o slefuire minima,care ne permite pastrarea vitalitatii dintilor respective.

Un alt plus al fatetelor este lipsa reacțiilor alergice datorită biocompatibilității ceramicii dentare.

Ca sa concluzionam va spunem ca estetica dentara, desi mai nou aparuta, este totusi o ramura a stomatologiei, dar pentru a profesa in aceasta specializare un medic stomatolog trebuie sa exceleze in celelalte specializari ale stomatologiei. Multa lume considera ca estetica dentara este doar o gaselnita a medicilor dentisti pentru a mai scoate un ban, dar noi va spunem sincer ca nu este asa.

Daca doriti mai multe informatii despre estetica dentara, nu ezitati sa ne contactati. Puteti veni si la o consultatie, absolut Gratuita la cabinetul nostru stomatologic.

Va asteptam cu drag !

Galerie foto
  • ...